Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O Vánocích se zabíjet nebude


ikona
imf
black christmas
 

Alespoň tak to vidí sdružení "Operace: Popřejte si Veselé Vánoce", které se snaží obnovit silnou tradici Vánoc coby křesťanského svátku klidu a míru. Podle mluvčí spolku je vrcholně nechutné, že se v kinech na Boží Hod Vánoční objeví snímek Black Christmas, který vypráví o partě studentů, kteří jsou o Vánocích na koleji a někdo je tam prachsprostě vraždí.

Osobně to také pokládám za nechutné, ale je to hlavně proto, že Black Christmas asi budou pěkná břečka. ;) Dimension Films v tiskové zprávě zareagoval neuvěřitelně suše, když prohlásil, že na termínu premiéry nevidí nic obskurního a přidal dlouhý seznam hororů, které měly v minulosti premiéru na Štědrý den (nebo v další vánoční svátky). Jednoduchá věc, kterou můžete za pár vteřin udělat v Googlu. Ale to je na sdružení za lepší Vánoce zřejmě příliš vysoká matematika. :)

Česká distribuce bohužel takové "koule" nemá. 21. prosince nás tak čekají nekonfliktní Prázdniny od Nancy Meyers a především prudce náboženský (a podle recenze též prudce nudný) Příběh zrození. Jak to tak vypadá zas budu muset zůstat doma a pustit si Johnovy eskapády. Rampouch v oku a oběšený německý terorista to jistí. Člověk přece musí nějak kompenzovat tu cukrkandlovou atmosféru, která se na něj odevšad valí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace