Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Televizní Tipy: 18.- 24.12. 2006


ikona
imf
radiotv tipy
 

Televize už se probojovala už i na MovieZone, nejdřív pomocí seriálové rubriky a teď i ve formě klasických televizních tipů. Tradiční obsah, netradiční forma. Rozhodli jsme se, že sepisovat obsáhlé televizní tipy je ztráta času a že vám to raději řekneme z uší do uší během několika minutek. Některé pokusy proběhly už prostřednictvím klasické rozhlasové relace, ale minulý týden jsme se rozhodli televizní tipy osamostatnit a ohlásili jsme, že každé pondělí se můžete těšit na další nášup. A protože sliby se mají plnit hlavně o Vánocích, jsme tady.

Koncepce rubriky se bude v následujících týdnech zuřivě vyvíjet a tentokrát se navíc kvůli předvánočnímu shonu posadil před mikrofon jen jeden z redaktorů, takže je to trochu větší nuda než obvykle. :) Pokud ale televizí disponujete, nenechte se odradit a zachovejte nám přízeň. Po Vánocích tahle relace prožije slušnou expanzi. Doufejme. Tentokrát vás tedy čeká dvanáct tipů na následující týden. Tak neváhejte, stahujte a... kritizujte. :)

TV TIPY 18.12. - 24.12. 2006

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace