Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Del Toro chystá Tarzana


ikona
imf
guillermo del torotarzan
 

Guillermo Del Toro nebude mít v následujících letech ani chvíli pokoj, protože ho studia doslova bombardují novými projekty. Teď má sice plnou hlavu Hellboye, ale Warneři už pro něj chystají výpravu do džungle. Právě Del Toro by totiž měl zrežírovat nové pojetí Tarzana, které píše scenárista John Collee (Master and Commander: Odvrácená strana světa). Warneři by rádi knižní ikonu Edgara Rice Burroughse oživili pro novou generaci a hodlají to udělat ve velkém stylu. Del Toro vyrůstal na španělsky psaných knížkách a comicsech o Tarzanovi, takže se mu nápad zamlouvá a rozhodně by rád přiložil ruku k dílu. Je smířený i s tím, že warnerácký Tarzan bude mířit do dětských řad a tak se nedočká svého oblíbeného eRka. Na tiskovce nicméně prohlásil, že v jeho podání nebudou chybět drsnější scény. Přece jenom jde o přežití člověka v džungli a to občas není žádný med.

Na výsledek si ale nějaký ten rok počkáme, protože Del Toro je po lokty v práci a studio musí nejdřív schváli Colleeho scénář (teprve se na něm začalo dělat), než se celý projekt pohne kupředu. Proto je také brzo na spekulace o obsazení hlavního hrdiny (i když... spekulovat můžeme do bezvědomí, v tom nám nikdo nezabrání :). O Opičáka bude určitě větší zájem, než o lecjakého comicsového hrdinu. Tuto krutou pravdu si teď uvědomuje např. David Goyer, který chystá adaptaci slavného Flashe. Hodně se šuškalo o tom, že se v červeném trikotu objeví Ryan Reynolds, ale ten na tiskovce ke Smokin' Aces uzemnil všechny klepy tím, že on teda v původním červeném kostýmu šaškovat nebude (nikdo se mu nediví, viz obrázek. Prý je ochoten o tom diskutovat, pokud Goyer vymyslí nějakou víc cool verzi, ale to je čirá polemika, protože s Reynoldsem o roli Flashe nikdo nikdy nemluvil. Tak to vidíte. Svět je holt komplikovaný a v Hollywoodu to platí dvojnásob.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace