Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Známe jeho jméno...


ikona
imf
hitman
 

Na filmové adaptaci populární videoherní série Hitman už se pracuje pěkných pár měsíců a fanoušci v diskuzních fórech se hádají, kdo by byl ideálním představitelem hlavní role. Napůl oficiálně oznámený Vin Diesel nebo raději dohola ostříhaný Jason Statham? Pravda je nakonec úplně jinde a máme takový pocit, že se vám nebude líbit.

Hitman ve virtuální podobě je dvoumetrový vazoun s ostře řezanými rysy, kterého byste v reálu asi jen tak nepotkali (hlavně byste ho rozhodně NECHTĚLI potkat ;). Vin Diesel byl podle mého dobrá volba, i když mu chybí ten zavilý pohled a něco žiletkou vyřezaných vrásek. Měl ideální hlas, stavbu těla a dobrá akční role by mu určitě prospěla. Foxové se však vydali úplně jiným směrem a do hlavní role obsadili... tramtadádá... Timothyho Olyphanta! Mladý herec, který si klestí cestu teenagerskými komediemi a poslední dobou i televizním westernovým seriálem Deadwood. Právě tahle "role s kloboukem" zjevně producenty inspirovala.

Musím říct, že se jedná o překvapení měsíce, protože jakkoliv je Olyphant hereckým chameleónem, prodávat v jeho případě image holohlavého zabijáka bude přinejmenším pekelně těžké. S holou hlavou si ho spíš umím představit jako narkomana.

Casting se však zdá býti finálním, protože Foxové projekt poslali do produkce. Byl schválen scénář Skipa Woodse (Operace Hacker), k producentům přisadil nějaký ten milion sám Luc Besson (taky musí být všude) a teď se aktivně hledá vhodný režisér. Studio chce film dostat do kin už příští podzim, takže se bude natáčet velmi pravděpodobně někdy v jarních měsících. Olyphant se nám jako trochu temnější charakter předvede v létě, v hlavní záporácké roli Live Free or Die Hard. To by mu mohlo řádně nakopnout kariéru, což může být jeden z aspektů, na který producenti filmového Hitmana spoléhají. Znáte to... ve světě nájemných vrahů je to přece stejné... vždycky jde hlavně o peníze.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace