Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pilný George Clooney


ikona
imf
george clooney
 

Doslova pilný jako včelka je nejvíc sexy muž roku 2006 (my si to nevymysleli, to Maxim a další life-style chamraď) George Clooney. Zahraje si v nedávno ohlášené noirové detektivce White Jazz, má v zásobě romantiku Leatherheads s Renee Zellweger jako hereckou partnerkou a střihne si i další spolupráci s bratry Coenovými, tentokrát ve filmu s lákavým názvem Burn after Reading. Mimo hereckých povinností však nezapomíná ani na ty režisérské.

V tomhle směru už ho zjevně přestalo bavit paktování se Stevenem Soderberghem (první načrtnuté scénáře třetích Parťáků vážně vyznívají absurdně, přesně v duchu sestupné tendence dvojky) a tak si hodlá zlodějský film natočit osobně. The Belmont Boys pojednávají o sedmeru elitních zlodějů, kterým se před třiceti lety bezmála povedla loupež století. Chyběl však jeden rozhodující krok a právě ten hodlají "staříci" uskutečnit s odstupem tří dekád. Změnily se jejich cíle, žebříčky hodnot a trochu i schopnosti. Mají to ještě pořád v krvi? Zní to trochu jako komedie a u Clooneyho si nikdy nemůžete být předem jisti, co naservíruje. Trocha odpočinku od politických a oscarových témat by jistě prospěla.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace