Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Natočte to za 24 hodin


ikona
imf
amatfilm
 

Podobnou čtyřiadvacetihodinovku snad nezažil ani Jack Bauer. Apple připravil trochu adrenalinového vyžití pro všechny, kdo mají hollywoodské ambice. Natáčíte amatérské filmy? A zvládnuli byste zprovoznit nějaké to zadání během 24 hodin? Pak jste měli dávat větší pozor (nebo se narodit v Americe), protože jste mohli vyhrát kopii slavného střihového programu Final Cut Pro a 80GB iPod. Podmínkou samozřejmě bylo, že svoje veledílo sestříháte na Macovi a zakomponujete do něj některou z kombinací, které Apple vyhlásil (např. "použití jeřábového záběru, odlehlá lokace, hláška "have a nice day" v dialogu).

Pro většinu amatérských filmařů není podobný časový rozsah žádnou novinkou, ostatně takové ty dvouminutové kraťasy s pointou i bez ní lze stočit za jedno odpoledne (když máte nějakou koncepci) a alespoň z mých zkušeností vyplývá, že díky probdělé noci nad střihem a zvukovými efekty to stihnete do toho limitu vyrobit. Jenže to chce nápady, talent a trochu štěstí, jinak se s tím můžete chlubit tak maximálně před příbuznými. :) Pokud vás zajímá, jak to může dopadnout, mrkněte přímo na stránky Insomnia Festivalu (originální název) a rovnou ohodnoťte některý ze snímků (doporučuji 1 Riddle). Třeba vám pak jeho autor toho iPoda na chvíli půjčí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace