Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nepodceňujte údržbáře!


ikona
imf
brett ratnerchris rockeddie murphy
 

A nemusí to být jen ti zákeřní, jako třeba v seriálu Scrubs. Úplně stačí standardní afroamerický model, který si od devíti do pěti leští podlahu, mumlá si pro sebe a kouří nejlevnější cigára z trafiky. I takovému to v hlavě šrotuje a když se nedejbože sejdou dva, už je to začátek velkého plánu. On je totiž rozdíl v tom, jestli zametáte v továrně na ořezávátka nebo v proslulém Trump Tower, mrakodrapu pro absolutní smetánku, kde mají své apartmány ty největší celebrity a boháči.

Dřív nebo později vás totiž napadne, že byste tu mohli během jedné směny nakrást pohádkové jmění a pak odcestovat do nějaké banánové republiky. Donald Trump neměl tyhle týpky najímat, protože teď se tohle černošské duo pokusí během přestávky na oběd vykastrovat jeho bezpečnostní systém a odnést drahocenné akcie Coca-Coly. Nebo radši pořádně velký zlatý ingot? Nejlepší by přirozeně byly klasické bankovky v kufříku, ale když jste Eddie Murphy a Chris Rock, nemůžete počítat s tím, že všechno půjde jako po másle. To by se tomu totiž nikdo nezasmál.

Eddie už má dost možná svoje nejlepší gagy dávno za sebou, ale účast v ambiciózním muzikálu Dreamgirls by mohla jeho kariéru nakopnout a podpora v podání Chrise Rocka vypadá celkem nadějně. Pochopilo to i studio, když na projekt angažovalo scenáristu Russella Gewirtze (Spojenec) a režii víceméně vnutilo Brettu Ratnerovi, který se na film vrhne hned po natáčení třetí Křižovatky smrti 3 (tj. někdy v březnu). Ať už si o něm myslíte cokoliv, tyhle odlehčené komedie mu sluší a alespoň nebude vyrábět apokalypsu ve vyšších kruzích. Stravitelnou černošskou komedii už jsme tu neměli docela dlouho a já bych snad i uronil slzu dojetí, kdyby Murphy ještě jednou dokázal, že se mu práší od huby jako za starých časů. Zatím se mu vždycky podaří své úspěchy ve vedlejších rolích (Shrek, Dreamgirls) smazat nějakou ultrahovadinou (Pluto Nash, Norbit). Co takhle to pravidlo porušit, Eddie? Nikdo by se nezlobil...

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace