Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sněhurka jde na vejšku


ikona
imf
amanda bynesseven dorks
 

Reimaginace a adaptace shakespearovských námětů jsou v oblasti teenagerských komedií vcelku častým hostem a stranou zjevně nezůstanou ani pohádky. Jako by nestačilo, že Hilary Duff znásilnila slavnou Popelku, teď přijde o svojí čest i Sněhurka.

Původně jsem se těšil na její kung-fu verzi pod taktovkou Yuen Woo-Pinga, ale Hollywood dá zjevně přednost mnohem větší sázce na jistotu - romantické verzi s Amandou Bynes v hlavní roli. Tu jste letos mohli vidět v hlavní roli snímku Super náhradník, kde projevila když už nic tak komediální talent. V Americe její popularita prudce roste a tak si pro sebe utrhla právě 7 Dorks. Už název prozrazuje příbuznost k pohádkové klasice - hlavní hrdinkou je Sydney, nová dívka na nové škole, která je tak milá, že jí všichni "berou". To je trnem v oku krutovládkyni Rachel a jejímu holčičímu impériu. Když se navíc Sydney zamiluje do kluka, jenž dal Rachel košem, je vyhlášen nekompromisní válečný stav.

Sydney naštěstí přispěchá na pomoc sedmička studentů, pravděpodobně největších geeků v okolí, kteří budou muset soupeřit s armádou "královny" Rachel, symbolizovanou místním fotbalovým tempem. Invence si zjevně opět zaletěla na dovolenkový zájezd do Tuniska a režisér Joe Nussbam sotva něco zachrání, ostatně má ve filmografii takové pecky jako American Pie 5: The Naked Mile.

Prostě je to paráda... nezbývá než si počkat, až Karel Janák zremakuje nějakou českou pohádku. Chtěl by někdo pomoct s hledáním toho správného námětu? Oprašte v diskuzi dětskou četbu, pánové a dámy. Mě napadá jen Diamantová sekyra, kultovní sbírka ruských bájí a pohádek. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace