Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gorillaz ve filmu


ikona
imf
terry gilliam
 

Znáte "virtuální" hudební kapelu Gorillaz? Jestli ne, tak snad ani neklikejte, pač vás zřejmě tahle krátká informace nijak neohromí. Pokud jste naopak příznivci kreslených pohodářů a momentálně brečíte nad tím, že skupina už neplánuje vydat žádné další album, možná vám vlijeme trochu naděje do žil. CDčko nebude, ale kotouč s celuloidem by se na obzoru objevit mohl.

Už je to tak. Gorillaz se proslavili především velmi stylovými animovanými videoklipy a tvůrci celého projektu by rádi svou anabázi zakončili celovečerním filmem. Dokonce si prý přizvali i Terryho Gilliama, zřejmě poté, co viděli jeho promokampaň k Tidelandu, ve které pobíhal po New Yorku s billboardem "za stravu natočím cokoliv". Tak se konečně dočkal. V tomhle případě zřejmě přijdou k duhu jeho animátorské schopnosti z dob Monty Python filmů. Kombinace šílených pythonovských koláží a CGIčkových Gorillaz, to zní dostatečně šíleně, abych se na to začal těšit. Detaily však skupina úzkostlivě tají, takže se musíte spokojit s tím, že se "něco" chystá. Pokud si chcete spravit náladu a jednoduše "feel good", tak si oslaďte život jedním z prvních velkých hitů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace