Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chyťte štěstí za pačesy


ikona
imf
will smith
 

Sháníte práci? Sháníte dobře placenou práci? Sháníte práci svých snů? Hollywood vám pomůže. Jak známo, studia se mnohdy v rámci svých marketingových kampaní utrhnou ze řetězu a začnou rozdávat velkorysé ceny, v rámci mamutích rozpočtů na reklamu si to ostatně mohou dovolit. V případě nového snímku Willa Smithe Pursuit of Happyness vás Hollywood vyzve, abyste i vy, po vzoru hlavního hrdiny, získali svojí vlastní porci štěstí.

Jak na to? Je to vcelku snadné, ale jako u každé soutěže - jakkoliv to teď bude znít ironicky - potřebujete notnou dávku štěstí. Na téhle stránce najdete pravidla a raději si je přečtěte rychle, protože uzávěrka je 30. října. Nebudu vám teď kazit radost faktem, že soutěžit mohou jen občané USA. Dělejte jako že jste si to nepřečetli, alespoň bude legrace. Teď už stačí jen natočit pětiminutové motivační video o tom, co pro vás znamená štěstí, život, pohoda a další fajn věci. Pokud nebudete příliš sprostí, úplně nazí nebo nebudete šermovat růžovými mončičáky, je možné, že se dostanete do užšího výběru.

Z toho pak postoupí šest vítězů, kteří... tramtadádá... získají krom výletu na premiéru filmu a okružní jízdy po L.A. také pracovní nabídku od jedné z velkých amerických firem/institucí - Gap Inc., The Hollywood Reporter, Morgan Stanley, NBC, Sony/PlayStation divize, NFL, People/Time (časopisy) nebo Yahoo!.

Samozřejmě NIC nedostanete zadarmo, v pravidlech soutěže jsou dost jasně vypsané požadavky, za kterých budou nabídky uděleny (podezřele často se v nich opakuje "ochota pracovat za minimální mzdu" ;), ale ve skutečnosti to nejsou nijak krvavé nároky a věřím, že středoškolák s čistým trestním rejstříkem by se normálně do redakce Time nedostal. Otázka je, co tam bude dělat. Sbírat tři měsíce zkušební lhůty napínáčky z nástěnek? Možná... a možná je to opravdu šance jako hrom. Tak či onak velmi zajímavá ukázka marketingu. Osobně bych bral Hollywood Reporter. To by ty články hned vypadaly jinak. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace