Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Z Kilmera je houmlesák


ikona
imf
alicia silverstonemoscow zeroval kilmervincent gallo
 

A to v novém filmu jménem Moscow Zero, který pojednává o životě bezdomovců v moskevských katakombách. Kilmer tam neoficiálně šéfuje (není už trochu starý na houmlesácké role?) a Vincent Gallo za ním přijde s prosíkem, protože hledá svojí kamarádku Aliciu Silverstone. Ukáže se, že Kilmer dívku zná a nad vším (samozřejmě) leží příkrov spiknutí, ostatně Gallo je pověstný tím, že jeho filmy jsou vzpourou proti systému, především pak jeho nejslavnější Buffalo ´66, ve kterém si kromě hlavní role střihnul i režii, scénář, hudbu a... vlastně všechno. Pro Galla, "jediného skutečného Itala z Buffala", to byl svým způsobem životopisný film.

Teď chystá něco, co mu zřejmě za pár let vydá na životopis číslo dvě a vy o tom budete ještě dlouho vyprávět (a nebo možná ne). Ten maník chce totiž prodat svoje vlastní sperma za milion dolarů. Pokládá se za tak velkou celebritu, že mu cena připadá naprosto přiměřená a dokonce nabídnul, že když dotyčná přihodí dalších 500 000 dolarů, je ochoten jí tu genetickou informaci předat vlastnoručně. Pro případné zájemkyně doporučuje vlastní snímek Brown Bunny, kde je jeho chlouba na plátně dostatečně patrná.

Šťastná výherkyně si však v případě osobního styku musí vybrat ten správný den, použité fotografie dokazují, že Vincent může vypadat dost rozdílně, podle toho jak se zrovna vyspí a jestli se rozhodne zajít k holiči.

Všem příznivcům tohoto experimentálního filmaře se omlouvám, neviděl jsem od něj ani jeden film, ale tahle novinka se prostě NEDALA propásnout. Filmaři nenabízejí sperma každý den. I když... na eBay člověk najde leccos.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace