Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kristanna je (opět) nezničitelná


ikona
imf
comicsseriál
 

Od její velké role v Terminátorovi 3 už uplynulo hodně vody a ve chvíli, kdy Kristannu Loken ulovil sám Uwe, začali jsme jí pomalu odepisovat. Obrátí se teď vše k lepšímu? Zřejmě ne... Kristanna se totiž pokouší o další průlom, tentokrát televizní. Nedá se však říct, že by to vzala za správný konec.

Televizní stanice Sci-Fi totiž není zrovna veličinou mezi producenty kvalitních sérií. Osobně už podobný seriálový (s prominutím) póvl typu Blade: The Series nebo Mutant X přehlížím s posměškem a chystaný Painkiller Jane se nad jmenované skutky nepřehoupne ani s geneticky upraveným bidlem. To by se musel stát zázrak. Ale vy přesto chcete vědět o čem ten seriál je, že? Tak budiž... Kristanna si zahraje hlavní hrdinku Jane Vasko, toho času agentku DEA, kterou vláda osloví, zda by si nechtěla trochu přivydělat na životu nebezpečných misích (nabídka, která se neodmítá). Jane se stane lovkyní tzv. Neuros, geneticky poněkud lépe vybavených lidí, kteří mají zvláštní schopnosti. Jane brzy objeví, že k nim možná patří, protože je v podstatě nezničitelná a jakékoliv zranění se jí hojí neuvěřitelnou rychlostí. To však neznamená, že by jí takové zlomení vazu nebo průstřel ruky nebolely. Bolí jako čert. Nicméně - co tě nezabije, to tě posílí a v případě Jane to platí dvojnásob. Po každém úspěšně "zvládnutém" zranění je silnější. A naštvanější.

Počítali jste seriály/filmy, ze kterých si Painkiller Jane něco vypůjčila? A došly vám v půlce prsty na všech končetinách? Njn, co byste chtěli od adaptace druhořadého comicsu, která se natáčí co by kamenem dohodil od Vancouveru. Pilotního dílu bychom se měli dočkat snad už na jaře a když bude mít slušný ohlas, podzim přinese 22 hodinových dílů. Není bez zajímavosti, že Sci-Fi už jeden počin na motivy Painkiller Jane natočili (s Emmanuelle Vaugier v hlavní roli), můžete tak porovnat, jak se jim povedlo vystihnout hlavní hrdinku comicsu:


">

Nečekám zázraky, ale na druhou stranu je mi jasné, že každý nemá rozpočet na to, aby vyhodil do vzduchu všechno co je po ruce. Třeba jako autoři šesté sezóny 24. Viz trailer. Těšíme se na tebe, Jacku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace