Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Eric Bana jako drsňák


ikona
imf
eric bana
 

I když počkat... on je vlastně drsňák vždycky. Už je to hodně dlouho, co v rodné Austrálii herecky prorazil portrétem masového vraha v thrilleru Chopper a teď bude pro změnu jednoho takového vykuka honit. Jedná se o příběh podle skutečných událostí, o vrahovi, který si říkal BTK (Bind, Torture, Kill - Svázat, Zmučit, Zabít). Na svědomí měl v letech 1974-1991 celou řádku obětí a v roce 2005 ho chytili vlastně jen díky tomu, že jim to dovolil. Nakonec se ukázalo, že se živil jako farář. Osud často skrývá velkou dávku ironie. A neptejte se mě, co to znamená imf... nikdy jsem nikoho nezabil, snad krom několika mravenců, komárů a pavouků. Budiž jim země lehká.

Snímek na motivy řádění nechvalně proslulého vraha se bude jmenovat Factor X a scénář k němu sepsal Gregory Allen Howard (Vzpomínka na Titány). Jeho jmenovec, Terrence Howard, se objeví v jedné z hlavních rolí, po boku Erica Bany. Ten ztvární šerifa městečka, ve kterém přibývá obětí jako hub po dešti. Je to drsňák od pohledu, ale stopy se mu na stole zrovna nekupí, takže se bude muset spolehnout na pomoc shora. Tu představuje právě Howard, jako expert na vrahy všeho druhu. Přijede, vytáhne nádobíčko a kalkulačku a řady možných podezřelých začínají řídnout. Je také příhodné, že ti dva si zrovna do oka nepadnou. Buddy-thriller? V křupavém balení nám tenhle žánr naposledy nabídnul David Fincher a jeho Sedm. Už tenkrát to bylo "černobílé" a těšili jsme se na to. Tentokrát by měl o režii zájem produkující Ridley Scott. Co já na to? Vypadá to zajímavě. Co vy na to?

Co na to Bana? Ten má teď úplně jiné starosti. Právě hraje Jindřicha VIII. v historickém dramatu The Other Boleyn Girl a běhají kolem něj Scarlett Johansson a Natalie Portman. To bych si taky nechal líbit. Asi jsem se měl líp učit. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace