Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Brad Pitt jako novinář


ikona
imf
brad pittstate of play
 

A rovnou investigativní! Cal McCaffrey je druhořadý pisálek, ale když začne kvůli majstrštyku pátrat po okolnostech jedné zdánlivě nevinné vraždy (oops, to je ale protimluv), velmi rychle se zaplete do vysoké politické hry. Zesnulá žena totiž byla milenkou budoucího ministra pro energetický rozvoj a zřejmě zaslechla pár hodně kompromitujících informací, které smrdí ropou. Arabskou ropou, čepovanou u těch největších nadnárodních korporací. A pokud výčepní nechce, aby mu došel materiál, musí čas od času podmáznout nějakého toho ministra nebo zlikvidovat otravné svědky. Teď je v zaměřovači právě Cal a bude muset obratně zacházet nejen s perem, aby se dožil lepších zítřků. S vizáží Brada Pitta bude sice těžké hrdinovi uvěřit intelektuální sklony, ale to spraví nějaké ty stylové obroučky (vzpomeňte na Nicka Nolteho ve Zbožňuju trable, zřejmě nejznámějším novinářském filmu historie).

Ještě než začnete producenty chválit za vynikající a neotřelou premisu, měli bychom dodat, že snímek je remakem úspěšné britské minisérie z roku 2003, která tehdy pobrala na výročních cenách BAFTA co mohla (Bill Nighy vyhrál cenu za ztvárnění šéfredaktora novin, pro které Pittova postava píše). Britská verze se jmenovala State of Play a název zřejmě zůstane zachován, i když se změnilo pár detailů ve scénáři. Brad Pitt měl o roli velký zájem a teď konečně podepsal smlouvu, takže už novinařině neujde. Film je zatím ve stádiu příprav, takže podrobnosti o možném režisérovi nejsou známy. S hvězdou takového kalibru na palubě se však zájem hollywoodské smetánky zcela jistě zvýší.

Pittův pracovní rozvrh rozhodně patří k těm nejnabitějším. Právě natáčí třetí Dannyho parťáky a co nevidět by se měl s Davidem Fincherem pustit do The Curious Case of Benjamin Button. Na obzoru jsou pak další tři-čtyři ohlášené projekty, takže si Brad rozhodně neodpočine.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace