Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ghost Rider bude super. Slibuju.


ikona
imf
ghost rider
 

Mark Steven Johnson je nezmar a velký fanda. Zároveň také režisér Ghost Ridera a Daredevila. Comicsem žije 24 hodin denně a když zrovna netočí nebo nestříhá, tak zevluje na internetových fórech a sleduje, co si lidé myslí o jeho filmech. Dost sebezničující taktika, pokud chcete znát můj názor. Co se týče prvního rozumného traileru na Ghost Ridera, rozdělila se naše redakce i čtenáři vesměs na dvě poloviny. Jedné se to hrozně líbí a připadá jí to vážně "cool", druhá považuje dialogy a triky z trailerů za vyloženě směšné a dává jen minimální šanci tomu, že by Ghost Rider dopadl méně béčkově než rozpačitý Daredevil. A sorry, chlapci a děvčata, pokud odhlédneme od Colina Farrella, byl Daredevil (ať už v režisérské nebo jiné verzi) opravdu slabou adaptací a jedním z těch filmů, ve kterých za Bena Afflecka zaskakovalo nějaké poleno. :)

Odstřelování z velké vzdálenosti nám ale na popularitě nepřidává, takže jsem ochoten souhlasit s tím, že když se budeme hodně moc modlit, mohlo by to dopadnout jako první Blade - béčkové, trikově podprůměrné, ale relativně zábavné "něco" se slušným potenciálem. O našich nadšených pětihvězdičkářích v diskuzi pod trailerem ale zjevně Mark Steven Johnson neví, protože na svém blogu vyplodil asi dvoustránkovou esej na téma "proč je ten trailer tak mizernej". Popisuje tam především fakt, že v PG-13 traileru nemůžete ukazovat hořící lidi, což je v případě Ghost Ridera základ. Studio navíc nasypalo do ukázky trochu víc humoru, než ve finálním sestřihu ve skutečnosti bude a ustoupit musela i ona temnější stránka věci, aby se ty třináctileté děti v kině příliš nebály. Ani hlas Ghost Ridera není to pravé ořechové, v traileru od Apple prý nemůžeme slyšet těch třicet vrstev zvukových efektů, které tam hodní inženýři nainstalovali.

O tricích nepadlo ani slovo, přičemž to byl hlavní průšvih už od prvního neoficiálního traileru. Tam se to dalo ještě omluvit tím, že uniklá ukázka skutečně nebyla určena veřejnosti, ale když jsem viděl nový trailer, řekl jsem Civalovi, že budou muset tu premiéru znovu odložit alespoň o rok, aby ty triky vychytali. Ne každý má zjevně stejný názor jako já, ale pokud vezmeme v úvahu kolik milionů už se díky různým průtahům do Ghost Ridera nasypalo, je výsledné resumé docela smutné. Hořící Cage a jeho motorka z pekla zkrátka trikově nestačí ani na Bolka a Lolka. Doufejme, že tenhle fakt snímek nakonec nestáhne ke dnu. Zarážející ovšem je, že se pan režisér takhle angažuje a slibuje doslova hory a doly. Fandovství a upřímnost je krásná věc, ale myslím, že ten film by měl mluvit hlavně sám za sebe. Daredevil měl pro změnu velmi solidní trailer a ve filmu pak kde nic, tu nic. Možná to tentokrát Mark Steven Johnson dokázal obrátit. Nic bych si nepřál víc.

A ještě tu máme jeho komentář k plakátu. Tu romantickou břečku si prý objednalo studio, protože jedním z motivů filmu je i láska. Prý se nemusíme bát, lebky, řetězy a hardcore sado maso budou následovat. Ještě že tak. :)

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (19)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace