Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Změna dresů


ikona
k0C0UR
moviezoneredakcevýpadek
 

Včera kolem 13:30 došlo k nemilé události. Na serveru našeho webhostingu si zřejmě někdo hrál s nastavením a MovieZone přestala regulérně fungovat, o dvě hodiny později došlo ke kosmetické nápravě, ale stále nefungovaly odkazy do profilů (takže vlastně nefungovalo nic). V deset večer se pak webhosting položil úplně a doposud ještě nevstal z hrobu. Rozhodli jsme se tedy operativně přeběhnout jinam a díky rychlosti se kterou nový hosting zareagoval se nám podařilo konečně spustit MovieZone znovu. Doufáme, že jste nás ještě neodepsali. Bohužel fungujeme s týden starou databází, ale většinu věcí už jsme dostali na původní místo (jediné co budete muset oželet jsou vaše komentáře, ty replikovat neumíme). Držte nám palce a společně doufejme, že podobných katastrof nás do budoucna čeká minimum.

Je třeba mít na paměti, že je momentálně zmražen kvíz (body vám ale neutečou, nebojte) a nefungují oldie. Obojí dáme do pořádku, hned jak získáme přístup k původní databázi. Stejně tak se během zítřka doplní pár článků od Civala, aby byl obsah kompletní.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace