Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Cruise jako David Beckham?


ikona
imf
katie holmestom cruise
 

Celebrity by se navzájem neměly příliš kamarádit. Důkazem budiž nešťastný Russell Crowe, který teď musí rozhánět fámy o tom, že chce natočit film o zesnulém Lovci krokodýlů (informovali jsme) a teď se do kolotoče dostává i Tom Cruise s Katie Holmes. Slavný hollywoodský pár se totiž významně přátelí s Beckhamovými a když se objevila zmínka o přípravě Davidova filmového životopisu, hned se rozdrnčely interkontinentální linky. Je to pravda? To je super! A můžeme si vás zahrát? Asi tak "Cruisovi" zasypali Davida a Victorii, bývalou Posh Spice z dívčí skupiny Spice Girls.

Tomík má ale smůlu. Na Davida nemá patřičný věk, výšku, ani fotbalové vzdělání. V případě Katie se naopak podle nejrůznějších zpráv rýsuje slušná šance, že by se ve filmu mohla objevit jako Victoria. A Tom se minimálně zúčastní jako producent. Davidovy historky o tom, jak jeho rodiče fanaticky uctívali Manchester United a jak z něj prostě musel vyrůst nejlepší fotbalista na světě, totiž Cruise doslova uchvátily a tak je jasné, kam asi poteče kus z 200 milionového portfolia, které momentálně dává Cruisova nová produkční společnost dohromady. Všechna čest, Beckham zřejmě umí ukecávat lidi nejen na hřišti.

Chceme ale vidět Beckhamův životopis? Jeho vliv na fotbalovou scénu je patrný, dokonce ho znám i já a to se o fotbal zajímám jen velmi vlažně (mnohem častěji než na zeleném pažitu vídám Davida v reklamách na Pepsi :), ale stavět filmový pomník někomu, kdo tu ještě pěkných pár let pobude a dost možná bude aktivně působit na fotbalové scéně (třeba jako trenér nebo spolumajitel některého z klubů), to mi přijde podobně uspěchané jako Kájovo muzeum. Na světě je zcela určitě pár důležitějších fotbalových ikon, které by zasloužily oprášit. David zatím může střílet od boku penalty a čestné roličky ve filmech jako Goal! To mu sluší nejvíc.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace