Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Uwe Boll: Je cool nebo jen vůl?


ikona
imf
uwe boll
 

Německý démon už vede 2:0! První předzápas s Carlosem Palenciou Jimenez-Arguellem jsme přešli v tichosti, protože to byla mírně řečeno dost nemilá podívaná. Carlos málo koukal na Rockyho a Uwe Boll opět cestou mezi dvanáct provazů ztratil smysl pro humor (jestli ho kdy vůbec našel) a zmasakroval svého soupeře díky zkušenostem z juniorského boxerského okruhu. Uwe možná točí mizerné filmy, ale boxovat umí slušně. Alespoň nějaký talent se mu v těle uhnízdil.

Další v řadě byl Richard "Lowtax" Kyanka ze serveru Something Awful. Nepoměrně sportovnější postava než v případě španělského Carlose, ale úplně stejný výsledek. Ostatně co se dalo čekat. Snad že Uwemu konečně došlo, proč poprvé vyhrál. Tihle kluci mají ostrý jazyk, ale nikoliv ostré lokty. A podle toho by měly zápasy probíhat. Nechci snímat zodpovědnost z řad vyzvaných. Moc dobře věděli do čeho jdou, ale mezi kritiky se málokdy najde výrazný fyzický typ, který by navíc praktikoval jakýkoliv bojový sport. Z těch českých si nevzpomenu snad na nikoho, krom Marka Dobeše, který už ve svých redaktorských dobách aktivně posiloval a nemusel se stydět svléknout tričko v přítomnosti fanynek. :) Uwe ale polehčující okolnosti neuznává a tak Kyanka schytal řadu velmi tvrdých úderů. Levé háky za urážky, pravé háky za zesměšňování Bollova řemesla. Schválně si spočítejte, kolikrát šel nenáviděný kritik k zemi. Jeho výmluvné gesto po skončení zápasu už je jenom symbolickou tečkou. Malou náplastí budiž interview po zápasu, ve kterém Kyanka jasně dokázal, že mu neztuhnul úsměv na rtech a evidentně do budoucna vyplodí ještě spoustu zajímavých anti-bollovských článků.

Má vůbec někdo ze zbylých adeptů šanci? Těžko... ale berte to tak, že s každou další obětí Uwe zapadá hlouběji a hlouběji do škatulky nebezpečného blbce. Před kritikou, před diváky a dost možná i před sebou samotným. Akorát mu to dojde až za pár let. Možná...

p.s. Na Postal se docela těším. Vážně. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace