Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Novým Ethanem Huntem bude...


ikona
imf
brad pittparamounttom cruise
 

Brad Pitt! Tedy ještě to není jisté, ale Paramount je evidentně natolik naštvaný na Toma Cruise, že se ho snaží odstřihnout od všech možných projektů. A napůl plánovaná M:I-4 bude prvním případem. Trojka sice zažila spíše vlažné přivítání a byla jedním z důvodů, proč se Tom rozloučil s Paramountem, ale celosvětově Abramsův opus vydělal 400 milionů dolarů (producenti opět mohou poděkovat evropským divákům, v Americe "jen" 133 milionů), takže čtyřka pořád ještě visí ve vzduchu. A co uděláte, když přijdete o Cruise? Sáhnete po "next best thing", což je v tomhle případě Brad Pitt. Studio hodlá tuhle možnost prosadit za každou cenu, i kdyby se to mělo rovnat 40 milionům dolarů honoráře pro Pitta a nějakým těm postranním slibům (ano, Brade, dostaneš Ferrari Enzo). Pořád je to zřejmě vyjde levněji než vydřidušské smlouvy s Cruisem a jeho produkční společností, ve kterých létala tučná procenta na Cruisovu stranu.

Čtyřka je samozřejmě zatím ve fázi spekulací a tohle je pořád ještě víc drb, než seriózní zpráva, ale Brad je zodpovědný otec a musí rodinu nějak zaopatřit. Víte kolik si za 40 milionů bude moct nak... adoptovat dětí? Proč jsem se jen nenarodil v Africe. :)

Hlavní zajímavostí je ale fakt, že válka mezi Cruisem a Paramountem je tímto krokem oficiálně zahájena. Nahradit hlavní postavu úspěšné série po třech filmech, to už není zlomyslnost, to je zkrátka a jednoduše podraz. Tomík má ale smůlu, protože Paramount vlastní na televizní Mission: Impossible práva a může si s nimi dělat, co chce. Jedinou šancí hollywoodské legendy je sehnat si vlastní peníze a pokusit se natočit podobnou žánrovku, která Paramountu vypálí rybník. Už teď má slíbeno 200 milionů od jednoho z nových partnerů. Že bychom se v roce 2009 dočkali špiónského zápolení Cruise vs. Pitt? Konečně nějaká akce v zatuchlém hollywoodském rybníčku... dojdu si udělat popcorn.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace