Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bulvár #6


ikona
imf
bulvár
 

Tom Cruise se bude ženit, štáb CSI našel opravdovou mrtvolu a hollywoodští herci rádi v opilém módu opírají svá auta do betonových zdí. Navíc tu máme i Arnieho sexy narážky, takže nudit se nebudete, ať už si o filmovém byznyse myslíte cokoliv.

Když se někdo vrací poprvé, říká se tomu comeback. Pokud se snažíte už podruhé, raději to přejdete mlčením. Proto nebudeme rozebírat genezi rubriky Bulvár a neotrkané nováčky hodíme přímo do vody (cut to the chase, jak se říká v Americe). Během prvních řádků se určitě chytnou a nakonec odplavou předpisovým kraulem.

Zřejmě největší novinkou je chystaná svatba Katie Holmes a Toma Cruise. Okolo dvojice už dávno nepanuje takový humbuk (není divu, premiéra M:I-3 je za námi) a to co bylo původně považováno spíš za marketingový trik, už stihlo vyrobit jedno dítě (zdravíme Suri) a teď i tunu svatebních pozvánek. Do naší redakce žádná nedošla, ale není tak těžké si představit jak to na dvorku u Cruisových bude vypadat... John Travolta jistě bude grilovat scientology posvěceného pašíka, pít se bude krev bezvěrců a nikdo nebude smět vyřknout ani hlásku, protože po tichém porodu musí následovat tichá svatba. To jsem si nevymyslel, sežeňte si na internetu knížku "Scientology for Dummies" a uvidíte sami.

Abychom vyrovnali počet rádobyslavných párů, musíme pro změnu někoho rozvést. Televizní seriál Newlyweds určitě řada z vás zná (nemusíte se stydět, je to prima recese) a tak vám jistě neušlo, že Nick Lachey a Jessica Simpson už nejsou svoji. Lachey má nejen lepší hlas než blonďatá hvězdička, ale také mnohem víc mozkových buněk (takže si narozdíl od své milé rozhodně nemyslí, že tuňák je "kuře z moře" :), takže s tím prostě seknul. Podle zákonů v Kalifornii by měl každý z nich dostat polovinu toho, co společně za dobu manželství (tři roky) vydělali. Díky reality show Newlyweds a dalších věcem tahle částka končí u příjemných 36 milionů dolarů. Otec Jessicy (který ke kariéře zpěvačky přivedl jak jí, tak mladší dceru Ashlee) nabídnul Nickovi odstupné milion a půl, ale to přirozeně maník z Kentucky nepřijal. Nakonec se prý dohodli na mnohem vyšší sumě (ale 18 milionů to nebylo). Nick prohlásil, že nechce tahat všechny zúčastněné po soudech. Při osmnácti milionech dolarů teda sorry, ale to jde zdvořilost stranou. Já bych se bil do posledního dechu. Asi mám těch mozkových buněk úplně nejvíc. :)

V Kalifornii ještě chvilku zůstaneme. Zatímco Papež se minulý týden omlouval muslimům, Arnold Schwarzenegger se omluvil republikánce jménem Bonnie Garcia za to, že jí nazval šťabajznou. Abych to upřesnil, Arnie prohlásil něco ve smyslu, že se rodičům fakt povedla. Bonnie není zrovna supermodelka a je jí kolem padesáti, takže já bych to na jejím místě bral spíš za kompliment. I samotná Bonnie v reakci na omluvu prohlásila, že je to zbytečné, protože ona sama sebe nazývá šťabajznou docela často (hmm...). Její politická frakce však byla jiného smýšlení. Demokrati se pro změnu postavili za Arnieho a komentovali to tak, že podobné hlášky u nich padají každý den. Americká politika na mě vůbec působí mnohem veseleji než ta česká. Way to go, Arnie.

Život kopíruje umění? Na place CSI: New York (natáčí se v L.A., což pro vás může být šokující) našel jeden z technikou opravdovou mrtvolu. V pátém patře budovy, kde stojí filmové CSI laboratoře, našli zazděného údržbáře. Protože Gary Sinise ani nikdo z ostatních členů týmu nebyl na place, mrtvolu si odvezli skuteční forenzní detektivové a poctivě ji rozpitvají mimo záběry kamer.

Ale raději zpátky k aktivním umělcům. Vyšlápneme si trochu mimo filmový průmysl, abychom se pobavili nad průšvihem Seana Combse aka Puff Daddyho aka P. Diddyho aka Diddyho. Právě poslední změna přezdívky se mu stala osudnou, když ho zažaloval britský DJ se stejným nickem, který ho komerčně využívá už přes deset let. Výrok soudu byl neúprosný, Diddy je v Anglii jenom jeden a stojí na žalující straně. Sean Combs tedy bude na britských plakátech označen jinak a musí vyplatit postiženému 200 tisíc liber (z toho 182 tisíc činí náklady na samotný soud, zbylých 18 tisíc je kompenzace duševní újmy). Richard Dearlove vysvětlil v rozhovoru, že když si před třemi lety Combs změnil přezdívku na P. Diddy, došlo u Dearlovea ke ztrátě zraku, která mu na dlouho znemožnila podnikání (ne, opravdu neoslepnul v reakce na onu změnu :)). Když byl připraven se naplno vrhnout zpět do práce, došlo ke změne na Diddy a tak se nebohému Richardovi snažily vnucovat sexy holky pod záminkou, aby je obsadil do svých videoklipů a také ho oslovovali lidé, aby jim přišel zhodnotit oděvní kolekci. Nevím jak vy, ale mě tohle jako obtěžování nepřijde. Asi bych nikoho ani nežaloval. Britové jsou holt divní.

Poslední hudební OT - Britney Spears pojmenovala svého druhého syna. Hrozně se jí líbí iniciály S.P. Zatímco první klučina se jmenuje Sean Preston, ten druhý měl trochu menší štěstí na duševní formu svých rodičů. Jméno Sutton Pierce zřejmě vzniklo po celodenní oslavě narození nového milionáře, což přesně zapadá do hollywoodského stylu. O nemožných jménech celebrit už jsme psali několikrát. Sutton Pierce sice nemá na Pilot Inspektora od Jasona Lee nebo Apple od Gwyneth Paltrow, ale ve školce si jistě prožije pár krušných chvilek.

Ještě mírně morbidní zpráva. Lístky na pohřeb Stevea Irwina, legendárního televizního lovce krokodýlů, byly vyprodány během patnácti minut (3000 vstupenek). Fanoušci odvážné legendy, která zemřela při natáčení po nečekaném útoku rejnoka, kempovali před pokladnami tři dny, aby se na ně dostalo. U koncertů, filmových premiér a dalších událostí to beru jako samozřejmost, ale nocovat kvůli lístkům na pohřeb? To už je možná příliš. Ani si z toho nemůžu dělat legraci, co kdyby se to jednou stalo i mě?

A zakončíme to báječným světem opilých a drzých řidičů. Paris Hilton samozřejmě vede a se svým Mercedesem SLR byla zastavena ve chvíli, kdy kličkovala po Beverly Hills Drive. Naštěstí měla manuální převodovku a na jedničku z toho auta vytáhla "jen" 120 za hodinu. Chudák auto za 675 tisíc dolarů. Paris to skoro dotáhnula za mříže, ale její sestra Nicky se dostala na policejní stanici střízlivá a zaplatila kauci. Paris přísahala, že měla jen jednu margaritu, ale při její váze zjevně dovede i dvoudecka nadělat slušnou paseku.

Samostatnou kapitolou jsou herci televizního Lostu. Ten se natáčí na Havaji a skoro to vypadá, že se hlavní hrdinové snaží z ostrova co nejrychleji ujet, zřejmě postižení stihomamem, vyplývajícím ze zápletky seriálu. Adewale Akinnuoye-Agbaje (Pan Eko) je posledním příspěvkem a dokonce strávil noc ve vězení. Pro výstrahu. Mezi další obviněné a odsouzené patří Michelle Rodriguez a Cynthia Watros (Libby). Je zajímavé (SPOILER), že všechny postavy patří v seriálu do jednoho "týmu". Spousta dalších herců se pak může pochlubit slušnou sbírkou pokut za rychlost, především tedy Josh Holloway nebo Dominic Monaghan. Dopravní inspektorát v Honolulu z nich má určitě radost.

A na závěr perlička. Ben Affleck byl opravdu šokován svojí výhrou v kategorii nejlepší herec (za Hollywoodland) na benátském filmovém festivalu. Nás to taky překvapilo, Bene, to nám můžeš věřit. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace