Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone FM #8: Sbohem a dík za Pelíšky


ikona
imf
radio
 

Ne, s Honzou Hřebejkem se ještě neloučíme, i když by se to po našem tématickém rozboru jeho díla, který tvoří hlavní část našeho dnešního rádia, mohlo tak jevit. Vedle Krásky v nesnázích se u mikrofonu probírala i Žena ve vodě, nejnovější počin M. Night Shyamalana a dá se říct, že jsme ji proklepnuli ze všech stran. Kratší pasáž je pak věnována rádobyakčnímu Strážci (Sentinel) s Michaelem Douglasem. Pro jistotu jsme rozbor těchto dvou filmů oddělili, aby fanoušci Kiefera Sutherlanda neutrpěli šok z hlubokého rozboru Shyamalanova díla. Top 3 se tentokrát věnovalo žhavým erotickým scénám, což je téma, které vždy odhalí skryté úchylky... pokud vás zajímá víc, budete si muset kliknout. Jako obvykle jsme zakončili trojicí čtenářských dotazů. Pevně doufáme, že je budete posílat i nadále (buď na e-mail redakce nebo imfovi do vzkazníku).

Moviezone FM #8 - 1. část (23 minut) - Rozbor Ženy ve vodě (Lady in the Water)
Moviezone FM #8 - 2. část (9 minut) - Rozbor Strážce (Sentinel)
Moviezone FM #8 - 3. část (11 minut) - Top 3 nejlepších erotických scén
Moviezone FM #8 - 4. část (23 minut) - Téma: Jan Hřebejk
Moviezone FM #8 - 5. část (17 minut) - Čtenářské dotazy (české i jiné seriály, jaký comics/knihu byste rádi natočili, vaše nejoblíbenější klišé)

Co se týká průběhu nahrávání, jak je zmíněno v samotném úvodu, chyběl tentokrát Kocour a Shushika bojoval s nachlazením a hrnkem čaje, ale to se snad na naší výkonnosti nijak nepodepsalo. Bylo to sice trochu pomalejší než obvykle, ale když meditujete nad Shyamalanem a Hřebejkem, nemůžete tahat z rukávů estrádní vtipy. Věříme, že pro vás i osmé vysílání bude informačním přínosem a v lecčems vás pobaví. Do budoucna bychom však chtěli rádio něčím oživit a udělat ho dynamičtější. K tomu přirozeně potřebujeme vaší pomoc, ostatně jedná se u rubriku určenou především vám, čtenářům. Dejte nám vědět v komentářích, o čem byste se ještě chtěli dozvědět (nikoliv konkrétní témata, spíš tématické okruhy) a co vám třeba naopak přebývá. Váš hlas může rozhodnout o důležitých změnách, tak se nebojte ho použít.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace