Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Konečně! Nový merch MovieZone je tady!


ikona
Mr. Hlad
merchmikinymoviezonetrička
Trička a mikiny pro filmové fandy.  

Tak dlouho jste do nás hučeli, že jsme je prostě udělat museli. První trička MovieZone jste si mohli koupit v roce 2008, další pak v roce 2015 a nejnovější jsou tu teď. Těžko říct, jak na tom jsou ta vaše stará, ale naše už jsou opraná tak, že je krom Rimsyho nenosí mezi lidi prakticky nikdo, takže jo, už to opravdu chtělo nový merch, a tak jsme se rozhodli do toho opřít trošku víc a nabídka je podstatně širší než minule i předminule. Takže klikejte na Blu-Shop a začněte vybírat. 

Svůj šatník můžete obohatit hned o šest typů triček, přičemž jedno má stejný potisk složený z nejslavnějších filmových hlášek a někteří z vás ho mají doma, na své si ovšem přijdou i fandové Encyklopedie akčního filmu, tankerů a jezevců, Logana, napěchovaných sestav z MovieZone Live nebo lehce nekorektního hodnocení. 

Trička nám ale nestačila a protože noci a zimy jsou chladné, můžete se obléct i do stylových mikin. Všechno oblečení má potisk zepředu i zezadu a pokud by vám náhodou neslušela černá, máme trička i v bílé barvě. Nový merch MovieZone můžete kupovat už teď na Blu-Shopu, tak si udělejte pořádek v šatníku, ať to máte kam dát. 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace