Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Predátor našel novou soupeřku


ikona
do_Od
BadlandsDan TrachtenbergElle FanningKořistPredátorPrey
Nový predátoří spin-off verbuje další mladou tvář. Tvůrci se pokusí zopakovat úspěch Kořisti. 

Prey neboli Predátor: Kořist v podání režiséra Dana Trachtenberga dva roky zpátky šikovně oživil roky tápající franšízu, a to i přesto, že měl premiéru pouze na Disney+, respektive v US na Hulu. Osobně si tedy stále myslím, že marketing tehdy zbytečně propálil, o co vlastně jde. Studia by si dle mého názoru měla lépe uvědomit sílu organických virálních kampaní, kdy by se tady například první diváci dozvěděli až během filmu, že sledují nového Predátora, najednou by se chytl word-of-mouth, zvěsti by se šířily, zvědavost rostla, a nakonec by se o tom mluvilo ještě dlouho poté, něco jako když Rozpolcený navázal na Vyvoleného, akorát třeba desetkrát silnější. Ale co už.

Reakce každopádně byly i tak povětšinou nadšené, až to studio donutilo zaprvé zalitovat, že film neposlalo do kin, a zadruhé okamžitě odklepnout nejen případný sequel s Amber Midthunder (na téhle frontě zatím stále není nic jistého), ale rovnou i nový spin-off s názvem Badlands, který do rukou opět dostane talentovaný Trachtenberg. V něm se podle všeho vydáme do budoucnosti, a co víc, nyní už dokonce i víme s kým.

Na hlavní roli nakonec kývla herečka Elle Fanning, kterou budete znát například ze Super 8 nebo Zloby, především ale asi díky seriálu Veliká, v němž je naproti Nicholasi Houltovi coby carevna Kateřina Veliká vyloženě skvělá. Každopádně mnoho detailů o Badlands zatím (díkybohu) nemáme, jenom ještě jednou pro jistotu, nebude se jednat o pokračování Prey, nýbrž další samostatně stojící snímek. Scénář k němu napsal Trachtenberg ještě spolu s Patrickem Aisonem, který psal i předchozí film. Poslední důležitou informací pak je, že Badlands už zamíří regulérně do kin. Snad se tedy podaří udržet rozpočet v rozumných mezích a šikula Trachtenberg bude za kamerou opět čarovat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace