Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrci Johna Wicka chystají adaptaci herní akční divočiny


ikona
Mr. Hlad
87northdavid leitchhrajust cause
Specialisté na akci se vrhnou na herní sérii plnou výbuchů, střílení a šílených nápadů.  

Udělat podle úspěšné počítačové hry úspěšný film není žádná sranda a Hollywood s tím vlastně pořád bojuje, recept na úspěch totiž jakoby neexistoval. To ale neznamená, že by to měl přestat zkoušet, miliardové tržby Maria jsou dobrý důvod k tomu, aby se v experimentech pokračovalo, bez ohledu na to, jestli diváci přišli na film podle hry, na zábavně vypadající animák, nebo prostě na Maria. 

Hollywood už nějakou dobu koketuje s adaptací herní série Just Cause, sympatické akční divočiny ve stylu béčkových akčňáků, kde se na fyziku, logiku a podobné zbytečnosti moc nehraje. Poslední dobou to vypadalo, že se nad projektem zavřela voda, teď se ho ovšem ujal Ángel Manuel Soto, režisér obstojné komiksovky Blue Beetle, která měla smůlu v tom, že přišla v ten nejhorší čas, ale její tvůrce nějaký ten talent ukázal. Agent Rico Rodriguez se tedy snad konečně vydá do nějaké exotické lokace a svrhnout diktátora na filmovém plátně. 

Nejdůležitější informace však je, že Just Cause vzniká pro Universal pod producentským dohledem studia 87North, kterému šéfuje David Leitch. Svůj domov tu má John Wick a vznikaly tu Kaskadér, Bullet Train, Nikdo nebo Šílená noc. V Hollywoodu zkrátka nikdo vhodnější pro velkolepou akční divočinu není. Tak snad to dopadne. 

---

Vytáhni v hospodě: Před pár lety byl s filmovou adaptací Just Cause spojovaný Jason Momoa. Vzhledem k závěru Kaskadéra od 87North by nás tedy nepřekvapilo, kdyby právě on ulovil hlavní roli. 

Zdroj: Joblo.com  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace