Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nacisti? V comicsu? Trhák!


ikona
imf
comicslost squad
 

Nepatřím k fanouškům filmů z druhé světové války, ale myslím, že právě tenhle žánr a především snímky, ve kterých vystupovali dvoumetroví blonďáci v plynových maskách s plamenomety v ruce, diváky nějakým morbidním způsobem lákal. V poslední době si na to Hollywood vzpomněl snad jen v případě Hellboye a comicsy zřejmě na dlouho zůstanou jedinou studnicí inspirace, co se týče zlověstných plánů nacistických pohůnků. Chvíli to sice vypadalo, že Marek Dobeš natočí svůj další bestseller Adolf Hitler nemá rád disco a také se spekulovalo o adaptaci počítačové hry Commandos, ale kde ty loňské sněhy jsou. Pokud chcete vidět na plátnech nacisty, budete muset počkat na adaptaci comicsu Lost Squad.

Jeho autor Chris Kirby ho vyvrhnul na scénu vloni na podzim a zatím vyšlo pět čísel. Fanoušci výsledek popisují jako mix Tuctu špinavců a Akt X. Americká armáda posbírala ve svých řadách vskutku neotřelý tým, ve kterém nechybí kněz, nabušený voják, geniální profesor, maník co umí komunikovat se záhrobím, ostrostřelec, co čte myšlenky dotekem ruky a mukl, který se dovede vysekat z každé cely. Zní to neporazitelně, ale Hitlerovy elitní jednotky pro výzkum nadpřirozena taky nepatří k ořezávátkům a tým musí často zpacifikovat nejen německé vojáky, ale i nějaký ten nadpřirozený šmejd z galaxie zla.

Film připravuje společnost Rogue Pictures, která má ve své moci i adaptace počítačových her Spy Hunter (Dwayne "The Rock" Johnson) a Hitman (Vin Diesel) a další comics Hack/Slash o dívce, která se specializuje na pátrání po zabijácích. Asi je vám jasné, že tak nečiní proto, aby je pak odvedla na policii. Její řešení problému je mnohem... hmm... efektivnější? Snímek by měl režírovat Todd Lincoln, o kterém se dříve mluvilo v souvislosti s remakem Mouchy (ale to už je, naštěstí, mrtvý projekt).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace