Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Natáčení osmého Mission: Impossible je znovu v problémech


ikona
Jokolo
christopher mcquarriemission: impossibleparamountsimon peggtom cruise
Náročná produkce se stává ještě náročnější.  

Člověk by řekl, že tak schopný producent, jakým Tom Cruise rozhodně je, si bude schopen pohlídat produkci své vlajkové série. A ono to tak nejspíš doopravdy je, vezmeme-li v potaz marketingově vděčné nahrávky, v nichž se Cruise obořoval na kolegy filmaře za to, že nedodržují bezpečnostní opatření na place během covidu. Jenže jsou věci, které ani jedna z posledních velkých hollywoodských hvězd ovlivnit nedovede. Jednou z nich byla právě pandemie covidu, která zásadním způsobem ovlivnila, zpozdila a prodražila natáčení finálního dvojdílu série. Druhou důležitou věcí, která teď překáží v natáčení, je porouchaná ponorka. 

Cruise může umět běhat, tančit, skákat na motorce nebo řídit stíhačku, ale ponorku za 25 milionů dolarů nejspíš opravit nedovede. Kvůli poruše na tomto plavidle, na němž se má odehrávat jedna z posledních nenatočených velkých akčních scén, se tak produkce akčního spektáklu znovu o několik týdnů prodlužuje, což bude mít samozřejmě za následek další nemilé bobtnání rozpočtu. Ten už významně narostl díky rovněž těžko ovlivnitelné události, kterou byly loňské herecké a scenáristické stávky. Tom Cruise jakožto tvář i producent této série tak teď nejspíš nemá úplně klidné spaní. Server World of Reel totiž hovoří o tom, že rozpočet filmu se může vyšplhat až k neuvěřitelným 400 milionům dolarů. Není úplně jasné, jestli má jít o rozpočet pouze pro druhou část filmu, neboť se plánovalo jejich natočení najednou. To se ale kvůli covidu, stávkám i potřebě promovat Top Gun: Maverick změnilo. A každopádně jde o gigantické numero.

Film rozhodně bude muset v kinech předvést spanilou krasojízdu, aby za sebou tato akční série nezanechala hořkou finanční pachuť. Už první část Mission: Impossible Odplata v kinech i díky nadvládě Barbenheimera neuspěla tolik, jak se doufalo, a Paramount na filmu údajně tratil téměř 100 milionů dolarů. A závěrečný díl série díky výše zmíněným aspektům bude muset sakra tlačit na plyn, aby si na sebe vydělal. Zvlášť přihlédneme-li k tomu, jak jsou na tom dnes kina po celém světě. Doufejme tedy, že 23. května příštího roku se už diváci budou před plátna hrnout ve větších cifrách. 

---

Vytáhni v hospodě: Pravděpodobně v rámci žehlení kasovního průšvihu Paramount změnil plánovaný podtitul finálního dílu série z Dead Reckoning: Part Two na zatím neznámý název. Jestli to ale pomůže do kin nahnat více lidí, to těžko soudit. 

Mrkněte na náš speciál, kde se věnujeme počátku této nabušené série.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (10)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace