Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Na nože už loví herce


ikona
Mr. Hlad
daniel craigknives outnetflixrian johnsonwake up dead man
Hvězdy nastupující herecké generace už se chystají před kameru.  

Být Jamesem Bondem může být celkem příjemné. Přinejmenším pro peněženku, ale není to zadarmo. Kdo hraje agenta 007, má v Hollywoodu vcelku svázané ruce co se týče výběru jiných rolí a a ni odchod do civilu občas neprobíhá úplně hladce. Snad jen Sean Connery dokázal uspět i ve svém postbondovském období, ostatní herci se více či méně trápili, nebo dlouho hledali způsob, jak zaujmout diváky bez povolení zabíjet. 

Daniel Craig měl kliku. S Rianem Johnsonem natočili parádní detektivku Na nože, která měla obří potenciál stát se sérií a na Netflixu si to mysleli taky, takže zaplatili opravdu velké peníze oběma jejím hvězdám a pojistili si pár sequelů. Pokračování sice až tak dobré nebylo, ale rozhodně je tahle série pořád dost fajn, aby se člověk těšil na trojku Wake Up Dead Man, která dorazí příští rok, jak slibuje první teaser. O čem bude, netušíme. Kdo se v ní krom Craiga objeví, už malinko jo. 

Dá se očekávat, že i tentokrát dorazí spousta hvězd, ale začínáme malinko zlehka, respektive oznámením účasti dvou hvězd, které jsou spíše nastupující. Vedle Daniela Craiga se totiž objeví Josh O’Connor z Rivalů a chválené Chiméry, nebo Cailee Spaeny, kterou jste nedávno mohli vidět v Občanské válce a brzy dorazí v Priscille nebo Alien: Romulus. Uvidíme, kdo přijde dál. 

---

Vytáhni v hospodě: Podtitul druhého dílu Glass Onion byl inspirovaný songem od The Beatles. Wake Up Dead Man je zase název písničky od U2. 

Pusťte si MovieZone Live, ve kterém probíráme i dvojku Na nože

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace