Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #769 o Wolverineovi a Warhammeru


ikona
Mr. Hlad
jason voorheesloganmartin scorsesemultiversusvíkendový výplachwarhammerwolverine
Jak by vypadal Wolverine mezi vikingy? Které hry ze světa Warhamer 40,000 se chystají? A co mají společného Bugs Bunny a Jason Voorhees?  

Řízný výplach

Dcera týdne
Francesca Scorsese se rozhodla přizvat tátu před kameru a natočila pro tiktok další ze série videí, kde lidi říkají „We are něco a proto samozřejmě něco.“ No a oni milují filmy, takže je to přesně o nich. A Scorseseovi mají doma docela zajímavé filmové kousky. 

Warhammer týdne
Warhammer se snad pomalu ale jistě blíží na stream, protože jeho fanda Henry Cavill chystá seriál, ale do té doby si můžou fandové téhle hry zablbnout i u monitorů. Warhammer  40,000: Space Marine 2 se blíží a láká i na možnost kosit armády monster spolu s kámoši. 

Druhý Warhammer týdne
Pokud by vás to kosení ve velkém nebralo a radši byste potrápili šedou kůru mozkovou a zkusili strategii, tak se chystá i druhý díl Warhammer 40,000: Mechanicus 2, který vypustil do světa stylový teaser. 

Soud týdne
V říjnu 2021 došlo při natáčení westernu Rust k nešťastné události, kdy kvůli špatně připravené zbrani zemřela kameramanka Halyna Hutchins. Soud za to poslal na 18 měsíců do chládku Hannah Gutierrez-Reed, která měla na zbraně dohlížet a Alec Baldwin, jenž stiskl spoušť, nedávno soud požádal, aby byla žaloba na něj stažena. To nakonec nevyšlo, soud s ním samotným začne 9. června a počítá se, že bude trvat dva týdny. 

Jason týdne
Ve hře Multiversus si můžete zahrát za spoustu roztomilých animovaných postaviček z různých seriálů a legračně si dávat přes držku. No a teď se k nim přidá Jason Voorhees z Pátku třináctého, který změří síly třeba s Bugsem Bunnym. Čekám, že hostovačka Leatherface v Tlapkové patrole je za rohem. 

Spolupráce týdne
Timothée Chalamet a Martin Scorsese spojí síly, bohužel ne u filmu. Společně teď natočili reklamu na parfém Bleu de Chanel a i když má devadesát vteřin, je na co koukat. Snad na place domluvili i něco většího. 

RIP týdne
Ve věku pouhých 53 let zemřel Morgan Spurlock, dokumentarista, který poslal do kin mimo jiné hit Super Size Me, ve kterém chtěl ukázat, že za obezitu mohou do velké míry fast foody. A třicet dní nejedl nic jiného než to, co nabízely jejich řetězce. Osudnou se mu stala rakovina. 

Divadlo týdne
Divadelní hra Stranger Things: The First Shadow se hraje už nějakou dobu, teď ale míří do Evropy a zajíst si na ni můžete v Londýně. Což si samozřejmě žádá i novou upoutávku. 

Wolverine týdne
Wolverine se vrátí za pár týdnů ve třetím Deadpoolovi, ale pokud byste chtěli něco trošku jiného, je tu kraťas Logan The Wolf. Ten se odehrává mezi vikingy a je to pořádné maso, které kazí snad jen to, že hlavní představitel je herecké dřevo. Ale krájení severských drsňáků naštvaným mutantem je jinak parádní brutální podívaná. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali na nejhorší film Francise Forda Coppoly a podle očekávání vyhrála rutina Jack. Ale moc vás nehlasovalo, ono i na toho Jacka se dá koukat. 

Dnes se podíváme na smutnou situaci v kinech a zajímalo by nás, na kterém filmu jste byli v sále sami. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace