Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Noví X-Meni možná konečně ulovili scenáristu


ikona
Mr. Hlad
deadpoolmarvelmcumichael lessliex-men
Komiksoví mutanti se chystají vrátit na filmová plátna.  

Když Disney koupil před pár lety studio Fox, bylo jasné, že začne dojit jeho velké značky. Zatímco Hvězdné války dostaly novou trilogii a pár seriálů, se superhrdiny je to trošku složitější a zajímavé to začíná být až letos. Deadpool se ve svém třetím celovečeráku potká s Wolverinem, hodlají si dělat srandu z MCU a kdyby za kamerou nestál rutinér Shawn Levy, asi bychom se dost těšili. No uvidíme za pár týdnů, jak to dopadne. U Disneyho ale konečně začínají trochu víc myslet i na X-Meny

Pár mutantů už dorazilo, například Beast na konci Marvels a mutantku udělali scenáristé i z Ms. Marvel, návrat celého týmu se však chystá pořádně až teď. Že by o něj mohl být zájem, potvrdil i úspěch seriálu X-Men 97 a studio určitě zkoušelo nějak vyjednávat i s Hughem Jackmanem o nějakém ambicióznějším návratu jeho Wolverina. 

Každopádně teď jsme ve fáze psaní scénáře, respektive shánění někoho, kdo ho napíše a tím někým by mohl být Michael Lesslie. Ten se s Disneym sice ještě nedohodl, ale vyjednávání prý probíhají. Lesslie má za sebou Hunger Games: Baladu o ptácích a hadech, píše trojku Podfukářů a dělal i na Assassin´s Creed. Žádné klasiky to nejsou, evidentně však svojí práci rozumí, tak uvidíme, jak to celé dopadne. Jakmile bude mít studio scenáristu, mohly by se věci začít hýbat dopředu. Svět Marvelu by to možná docela potřeboval. 

Pusťte si MovieZone Live Speciál o X-Menech: 

Zdroj: Joblo 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace