Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dvojice nových Pirátů z Karibiku se blíží


ikona
do_Od
DisneyJerry BruckheimerMargot RobbiePiráti z Karibikurebootspin-off
Producent Jerry Bruckheimer opět sdílí nadějné zprávy ze světa Pirátů z Karibiku. 

Mám pocit, že tu co půl roku píšeme článek o tom, jak to vypadá s dalšími filmovými Piráty z Karibiku. Jenže ono to prostě plyne z toho, že Jerry Bruckheimer co půl roku poskytuje nějaký update, a pokaždé to vypadá, že už se opravdu věci začínají hýbat kupředu. Jako třeba teď, když legendární producent potvrdil, že v současnosti existují dvě verze, z nichž je Disney nadšené, a které tak mají velice blízko vzniku.

Tou první je reboot scenáristy Jeffa Nathansona podle námětu Craiga Mazina, který bude značku do velké míry resetovat. I proto v něm Bruckheimer nepočítá s Johnny Deppem, kterého by ale jinak okamžitě bral zpátky. V tuto chvíli prý mají senzační třetí akt, jeden z nejlepších, ale stále je potřeba vyladit ty předchozí dva. Více info o projektu ale v tuto chvíli neexistuje.

Tím druhým snímkem je pak spin-off s Margot Robbie, kde je těžší určit, o co se má přesně jednat. Je to snad kontinuace verzí s Deppem a tudíž by se tam Jack Sparrow mohl objevit? To Bruckheimer nepotvrdil. Jediné, co v tuto chvíli o tomhle filmu víme, že má na palubě stále Margot Robbie, a že si Disney extrémně přeje, aby herečka jednou svůj pirátský film vedla. Kdy k tomu však dojde, zůstává pro tuto chvíli nejasné. Tak či tak to s filmy je na dobré cestě a vzhledem k tomu, že od posledních Pirátů už uběhlo celkem dost let, bude studio jistě tlačit na to, aby se jeden z nich poslal před kamery co nejdřív.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace