Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Emma Stone znovu spojí síly s režisérem Chudáčků


ikona
Mr. Hlad
bugoniaemma stonejesse plemmonssave the green planetyorgos lanthimos
Mimozemšťané, konspirace a korejská klasika v rukách Yorgose Lanthimose.  

Emma Stone a režisér Yorgos Lanthimos si asi na place skutečně sedí. Potkali se před šesti lety při natáčení Favoritky, vloni natočili Chudáčky a Emma Stone si došla pro Oscara, letos dorazí jejich Milé laskavosti a už si našli další společný projekt pojmenovaný Bugonia. A nejspíš to bude opět divná podívaná, protože půjde o remake korejského filmu Save the Green Planet, který byl divný sám o sobě. A Lanthimos za kamerou nebude nejspíš tuhle složku zkoušet mírnit. 

Děj se má točit okolo dvou hrdinů, kteří jsou posedlí konspiračními teoriemi a vidí je úplně všude. Vedlo to tak daleko, že se rozhodli unést ředitelku mocné společnosti, protože jsou přesvědčeni o tom, že je mimozemšťanka a plánuje zničit svět. S jistotou víme, že vedle Emmy Stone se objeví čím dál zajímavější Jesse Plemmons, který prý u Lanthimose v Milých laskavostech předvádí skvělý výkon, a scénář napsal Will Tracy. Ten má na kontě povedené Menu a seriál Boj o moc. Jak moc se bude spolu s režisérem držet originálu a jak moc se od něj odrazí k vlastní vizi, zatím ale vědí jen oni. 

Zdroj: Joblo.com

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace