Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #768 o Kaskadérovi a Mizerech


ikona
Mr. Hlad
assassins creedbad boysfall guyfrancis ford coppolaghouliesvíkendový výplach
Umí Mizerové otevřít zavařovačku? Jaký byl seriálový Kaskadér? A jak vypadá nový díl Assassin´s Creed?  

Jarní výplach

IMAX týdne
IMAX je pořád obrovské lákadlo. Pro filmové fandy možná vůbec největší a jeho provozovatelé to vědí. V roce 2025 by tak do kin mělo dorazit rekordních čtrnáct filmů natočených speciálně pro tenhle formát. Namátkou nový Superman, další Mission: Impossible, hrané Jak vycvičit draka, film z prostředí Formule 1 s Bradem Pittem 

Hra týdne
Série Assassin´s Creed se se svým novým dílem Shadows podívá do Japonska mezi ninji a samuraje. A jako vždycky láká prvním filmovým trailerem s černošským samurajem, který skutečně tehdy v Japonsku žil. A tyhle upoutávky uměl Ubisoft vždycky dobře. 

RIP týdne
Ve dvaadevadesáti letech zemřel Dabney Coleman, specialista na role různých charismatických a obvykle nepříliš sympatických šéfů, vědců a doktorů. Vidět jste ho mohli ve Válečných hrách, Tootsie, klasice Na Zlatém jezeře, ale zahrál si třeba i otce otce Kevina Costnera v Yellowstone. 

Závislost týdne
Legendární gangsterka Zjizvená tvář je totální jízda i po letech a strhující výlet do světa koksu. Napsal ji Oliver Stone a ten se teď přiznal, že s tím měl docela dost zkušeností. Prý byl regulérně závislý, aniž by mu to docházelo, zároveň ale řekl, že mu to pomohlo pochopit svět, který pro film tvořil. A jak se z toho dostal? Odjel psát do Francie. Do země, kde se bílý prášek talentovanému scénáristovi nemohlo podařit sehnat. Holt každý k té odvykačce přistupuje jinak. Hlavně, že to fungovalo. 

Téma týdne
Co je to Woke Cinema a proč z toho mají někteří lidé osypky? A je to fakt takový problém, jak se spousta diváků tváří? Vzhledem k tomu, jak v posledních letech vypadá hodnocení na CSFD a jak moc jsou pro některé z hodnotících důležité věci jako barva pleti či pohlaví hlavní postavy a počet lidí s jinou než bílou barvou kůže, asi to pro někoho problém fakt je. A my si o tom někom můžeme myslet, co chceme. V každém případě pokud byste v tom rádi měli trochu víc jasno, klikněte si na video. 

Potvory týdne
Hororová série Ghoulies není moc dobrá, ale v jistých kruzích je kultovní a její tvůrci chystají velký návrat. Ještě před tím, než však příšerky zamíří před kameru, to zkusili v obchoďácích. A pokud tuhle sérii z nějakého důvodu máte rádi, můžete si její hrdiny koupit jako plyšáky. Ale taky nemusíte, což je výhoda. 

Zabiják týdne
Hra The Texas Chainsaw Massacre pošle do akce dalšího zabijáka. Tentokrát si bude říkat Hand, i z krátkého videa je vidět, že to bude celkem pořez a bude si rozumět s kladivem. A ačkoliv to není ještě potvrzené, vypadá trošku jako Kane Hodder, který dlouhé roky hrál Jasona v sérii Pátek třináctého. 

Life hack týdne
Will Smith a Martin Lawrence se za pár týdnů vrátí jako Mizerové, ale vypadá to, že větší problém než obvinění z vraždy a útěk před policií a gangstery jim způsobí i jedna pitomá sklenice zavařovačky. Ale s trochou pomoci si poradí i s ní. 

Seriál týdne
Kaskadér v kinech bohužel nijak nezazářil a je to sakra škoda (podruhé to bylo ještě lepší). Ale pokud vás bavil, a my nepochybujeme, že jo, možná byste rádi věděli něco víc i o původním seriálu. 

Duel týdne
Minule jsme se vás ptali, jakou disneyovku byste rádi viděli jako horor. Vraždící Bubík, Kulík a Dulík, šílený džin z Aladdina nebo Sněhurka, která jde po krku všem čarodějnicím a má bandu malých zabijáků k ruce, nejsou špatná témata. 

Tentokrát se podíváme na legendu. Francis Ford Coppola promítal v Cannes svůj poslední snímek Megalopolis a nás by zajímalo, jaký Coppolův film je podle vás nejhorší. Pár šlápnutí vedle totiž v kariéře měl. Názvy pište do předmětu, v textu se vykecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace