Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Mizerové: Na život a na smrt: Final Trailer

příspěvky 1 - 14 Napsat příspěvek
První divácké ohlasy jsou vesměs nadšené, což je sice pomalu tradice, když se promítá pro fanoušky, ale tady bych tomu pozitivnímu přijetí po minulém díle, ve kterém se hodně hrálo na fanouškovskou notu a po fajn trailerech, vezoucích se na stejné vlně, vlastně i věřil a kdyby to s premiérou chytlo podobný buzz jako trojka, byla by to značka ideál.

Akční žánr v poslední době nezažívá moc dobré časy nehledě na výslednou kvalitu (Leitch, Ritchie, Vaughn, atd.) a už by to vážně chtělo nějaký hit. Tahle značka vždy rezonovala více na domácí půdě než ve zbytku světa (viz vyrovnaný poměr tržeb dvojky a trojky dom vs ww), tak snad čtyřka i přes aktuální docházkovou krizi v kinech zaboduje minimálně tam. 
904359
První divácké ohlasy jsou vesměs nadšené, což je sice pomalu tradice, když se promítá pro fanoušky, ale tady bych tomu pozitivnímu přijetí po minulém díle, ve kterém se hodně hrálo na fanouškovskou notu a po fajn trailerech, vezoucích se na stejné vlně, vlastně i věřil a kdyby to s premiérou chytlo podobný buzz jako trojka, byla by to značka ideál. Akční žánr v poslední době nezažívá moc dobré časy nehledě na výslednou kvalitu (Leitch, Ritchie, Vaughn, atd.) a už by to vážně chtělo nějaký hit. Tahle značka vždy rezonovala více na domácí půdě než ve zbytku světa (viz vyrovnaný poměr tržeb dvojky a trojky dom vs ww), tak snad čtyřka i přes aktuální docházkovou krizi v kinech zaboduje minimálně tam. 
0 0
reagovat
Taky si myslím, že to v klidu vydělá a těším se dost. Ta dvojka prostě vždycky skvěle fungovala a tyhle filmy jsou postaveny na hlavních 2 postavách. Všechno ostatní se tomu přizpůsobí a tak to má být ;)
904330
Taky si myslím, že to v klidu vydělá a těším se dost. Ta dvojka prostě vždycky skvěle fungovala a tyhle filmy jsou postaveny na hlavních 2 postavách. Všechno ostatní se tomu přizpůsobí a tak to má být *;)*
0 0
reagovat
Sakra já úplně zapomněl, že to bude mít premiéru a ona už je za rohem. No těším se extrémně, trailer parádní, hlášky a chemie hlavní dvojice funguje, akce působí nabušeně. Taky někoho napadlo, že trojka a čtyřka mají stejnou trajektorii jako jednička a dvojka? Jednička/trojka stylový ale relativně komorní film a dvojka/čtyřka totální utržení ze řetězu. Snad tam bude nějaká akční laskomina jako dálnice v Miami ve dvojce nebo akční inferno na Kubě.

Když si vzpomenu kolem roku 2012 že jsem proklínal Transformery, že kvůli nim mi Bay snad nikdy nenatočí třetí Mizery a ono to nakonec vzniklo bez něj a ještě to bylo hrozně dobrý. Tehdy by mě ani nenapadlo, že dostanu ještě čtyřku.

Jinak byl Martin Lawrence nějak nemocnej? Kromě toho že v poslední desetiletce moc nehrál, tak to jak přibral a v traileru když ho člověk slyší mluvit a pokaždý když má zvednout hlas (a to dělá často), tak to zní jako když mu to dělá hrozný problémy.
904269
Sakra já úplně zapomněl, že to bude mít premiéru a ona už je za rohem. No těším se extrémně, trailer parádní, hlášky a chemie hlavní dvojice funguje, akce působí nabušeně. Taky někoho napadlo, že trojka a čtyřka mají stejnou trajektorii jako jednička a dvojka? Jednička/trojka stylový ale relativně komorní film a dvojka/čtyřka totální utržení ze řetězu. Snad tam bude nějaká akční laskomina jako dálnice v Miami ve dvojce nebo akční inferno na Kubě. Když si vzpomenu kolem roku 2012 že jsem proklínal Transformery, že kvůli nim mi Bay snad nikdy nenatočí třetí Mizery a ono to nakonec vzniklo bez něj a ještě to bylo hrozně dobrý. Tehdy by mě ani nenapadlo, že dostanu ještě čtyřku. Jinak byl Martin Lawrence nějak nemocnej? Kromě toho že v poslední desetiletce moc nehrál, tak to jak přibral a v traileru když ho člověk slyší mluvit a pokaždý když má zvednout hlas (a to dělá často), tak to zní jako když mu to dělá hrozný problémy.
1 0
reagovat
Se divím těm číslům dvojky. Oproti prvnímu dílu, jsem spíše odpůrce pokračování, ale stejně mě překvapilo, jak to vydělalo málo. Trojka mě nechytla, pamatuji si jen digibordel na konci. Tento díl uspěje, neb zopakují humor a akci z minula. Do kin konečně dorazí i afroameričani, takže tržby USA klidně více než 50 % WW. Já u toho ale nebudu. Will Smith mě nebaví, navíc je bohužel za zenitem. 
Plakáty na PLF jsou otřesné. Variace na 1 fotku, kdy Martin L. drží zbraň jak Steven Segal.  
904249
Se divím těm číslům dvojky. Oproti prvnímu dílu, jsem spíše odpůrce pokračování, ale stejně mě překvapilo, jak to vydělalo málo. Trojka mě nechytla, pamatuji si jen digibordel na konci. Tento díl uspěje, neb zopakují humor a akci z minula. Do kin konečně dorazí i afroameričani, takže tržby USA klidně více než 50 % WW. Já u toho ale nebudu. Will Smith mě nebaví, navíc je bohužel za zenitem.  Plakáty na PLF jsou otřesné. Variace na 1 fotku, kdy Martin L. drží zbraň jak Steven Segal.  
1 -3
reagovat

I AM IN

trailer super, vypadá to moc pěkně, aneb když jsou následovníci lepší Baye :+
904246
trailer super, vypadá to moc pěkně, aneb když jsou následovníci lepší Baye *:+*
I AM IN
1 0
reagovat
Predprodeje jsou zatim v pomeru na cca 60% ctvrtka trojky, ale zadny jiny blockbuster nebude mit tak ruznorody publikum jak tohle, ci-li slusny predpoklad, ze v dobe premiery to vyskoci. Samozrejme ale je dnesni realita trhu limitujici...
904245
Predprodeje jsou zatim v pomeru na cca 60% ctvrtka trojky, ale zadny jiny blockbuster nebude mit tak ruznorody publikum jak tohle, ci-li slusny predpoklad, ze v dobe premiery to vyskoci. Samozrejme ale je dnesni realita trhu limitujici...
4 0
reagovat
reaguje na: Aima
Jestli se ukáže ten rozpočet pravdivý? Tak mají velikou šanci že to vydělá a bude další díl. Tady studio zřejmě i přemýšlelo a to se cení. Všichni budou muset šetřit jestli to nechtějí zabalit.
904243
Jestli se ukáže ten rozpočet pravdivý? Tak mají velikou šanci že to vydělá a bude další díl. Tady studio zřejmě i přemýšlelo a to se cení. Všichni budou muset šetřit jestli to nechtějí zabalit.
904182
1 0
reagovat
Byť jde o zajetou značku a předchozí dostaveníčko se fakt povedlo, tak při té současné mizérii v kinech (o akčním žánru to platí obzvlášť) si moc nedovedu představit, že to v pokladnách zopakuje výdělky trojky (a to ji ještě obě nohy podrazila pandemie), tak nezbývá než doufat, že se s rozpočtem drželi při zemi jako posledně. Nicméně po kvalitativní stránce to prozatím vypadá, že se pojede zhruba na stejné vlně jako minule (ty záblesky digi akce ala F&F snad budou jen do počtu), takže alespoň v tomhle ohledu je snad mise splněna:+.

O měsíc později dorazí čtyřka BHC, tak doufám, že si strejda Bruckheimer v rámci svého letního dvojkomba přichystal alespoň jednoho černého nebo černobílého koně sezóny:)
904188
Byť jde o zajetou značku a předchozí dostaveníčko se fakt povedlo, tak při té současné mizérii v kinech (o akčním žánru to platí obzvlášť) si moc nedovedu představit, že to v pokladnách zopakuje výdělky trojky (a to ji ještě obě nohy podrazila pandemie), tak nezbývá než doufat, že se s rozpočtem drželi při zemi jako posledně. Nicméně po kvalitativní stránce to prozatím vypadá, že se pojede zhruba na stejné vlně jako minule (ty záblesky digi akce ala F&F snad budou jen do počtu), takže alespoň v tomhle ohledu je snad mise splněna*:+*. O měsíc později dorazí čtyřka BHC, tak doufám, že si strejda Bruckheimer v rámci svého letního dvojkomba přichystal alespoň jednoho černého nebo černobílého koně sezóny*:)*. 
1 -1
reagovat
reaguje na: MILFhunter69

možno

v časoch pred TheSlap to tak bolo, teraz možno ide po percentách z tržieb
904186
v časoch pred TheSlap to tak bolo, teraz možno ide po percentách z tržieb
možno
904185
1 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Moc nevěřím, že film se Smithem by měl rozpočet pod 100 mega. Už jen on musí dostat aspoň 20 na ruku předem, ne? :D
904185
Moc nevěřím, že film se Smithem by měl rozpočet pod 100 mega. Už jen on musí dostat aspoň 20 na ruku předem, ne? *:D*
904184
0 -3
reagují: davidb
reagovat
reaguje na: Aima
V každým žebříčku zájmu diváků před letní sezonou se to umistovalo velmi vysoko, ja osobne tipuju znova vic jak ctyri kila. Pokud ten rozpocet fakt udrzeli kolem kila, tak zase win.
904184
V každým žebříčku zájmu diváků před letní sezonou se to umistovalo velmi vysoko, ja osobne tipuju znova vic jak ctyri kila. Pokud ten rozpocet fakt udrzeli kolem kila, tak zase win.
904182
5 -1
reagují: MILFhunter69
reagovat
reaguje na: P.Kratky

Ad prachy

The budget info for Bad Boys 4 hasn't been released, but it'll remain around the same as Bad Boys For Life's $90 million. 

Bad Boys (1995)
budget: $23 million, Celosvětově: $141.2 million
Bad Boys II (2003)
budget:$130 million, Celosvětově: $273.2 million
Bad Boys for Life (2020)
budget: $90 million, Celosvětově:$424.4 million

Sony sice začalo s kampaní pořádně až v březnu, ale tohle si na sebe též s přehledem vydělá, museli by to echt posrat, aby šli pod 250 celosvětově, což první výkřiky moc nenaznačují.
904182
The budget info for [i]Bad Boys 4 [/i]hasn't been released, but it'll remain around the same as [i]Bad Boys For Life's [/i]$90 million.  [i]Bad Boys [/i](1995) budget: $23 million, Celosvětově: $141.2 million [i]Bad Boys II[/i] (2003) budget:$130 million, Celosvětově: $273.2 million [i]Bad Boys for Life[/i] (2020) budget: $90 million, Celosvětově:$424.4 million Sony sice začalo s kampaní pořádně až v březnu, ale tohle si na sebe též s přehledem vydělá, museli by to echt posrat, aby šli pod 250 celosvětově, což první výkřiky moc nenaznačují.
Ad prachy
904177
5 0
reagují: P.Kratky, TedGeorge
reagovat
Jakej je zvrat v trojce, pls? 
Jsem to stěží dokoukal :D Žádná hitparáda to nebyla a jediný co si z toho pamatuju je RITMO a nějaký čarodejnice?

Dvojka forever!
904180
Jakej je zvrat v trojce, pls?  Jsem to stěží dokoukal *:D* Žádná hitparáda to nebyla a jediný co si z toho pamatuju je RITMO a nějaký čarodejnice? Dvojka forever!
4 -6
reagovat
Jaký je rozpočet? Já doufám že to vydělá a bude další díl. Třetí díl mám nejraději.
904177
Jaký je rozpočet? Já doufám že to vydělá a bude další díl. Třetí díl mám nejraději.
3 -1
reagují: Aima
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se