Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Akční hit Road House se vrátí


ikona
Mr. Hlad
conor macgregordoug limanjake gyllenhaalprime videoroad house
Připravte se na další bitky.  

Amazonu vychází sázka s cílením na mužské publikum. Úspěch tam slaví seriálový Reacher, líbí se i Seznam smrti s Chrisem Prattem a teď se zadařilo i remaku béčkové klasiky Road House. Jake Gyllenhaal v ní spojil síly s Dougem Limanem a jako bývalý zápasník MMA vyrazil na Floridu dělat pořádek, mlátit vidláky a porvat se s Conorem MacGregorem. A chtělo u toho být údajně téměř osmdesát milionů diváků. To jsou dost pěkná čísla na to, aby se odklepl sequel. A k tomu právě teď došlo. 

Eldwood Dalton se tedy vrátí. Kdo a koho bude mlátit v sequelu, zatím nevíme, ale prostoru pro návrat dalších postav je tu dost a vždycky se najde nějaká hospoda, kde bude moci Gyllenhaal v klidu na baru popíjet a pak zlomit ruku nějakému agresivnímu ožralovi. 

Bohužel se však zatím nepočítá s návratem Douga Limana. Ten měl sice z filmu jako takového radost, ale trošku se nepohodl s Amazonem ohledně distribuce a byl naštvaný, že film se nakonec nedostal do kin, ačkoliv smluvně bylo od začátku domluvené, že zamíří rovnou na stream. Na druhou stranu osmdesát milionů je dost slušné číslo na to, aby v případě sequelu studio zvážilo i kinodistribuci, což by mohlo Limana nalákat zpátky. No uvidíme. Dali byste si dvojku? 

---

Vytáhni v hospodě: I původní Road House se dočkal pokračování. Bohužel bez Patricka Swayzeho, zamířilo rovnou na DVD a za moc nestálo. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace