Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sexy Barbarella se Sydney Sweeney možná našla režiséra


ikona
do_Od
BarbarellaEdgar WrightSydney Sweeney
Remake Barbarelly nabírá další tvůrce. Vyhlédl si už i režiséra. 

Ačkoliv to bude znít spíše jako zbožné přání než realita, britský režisér Edgar Wright je nyní údajně v hledáčku studia Sony pro natočení remaku kultoví sci-fi Barbarella se Sydney Sweeney. Režisér Cornetto trilogie, Baby Drivera nebo třeba Poslední noci v Soho teď jako další chystá novou adaptaci Běžícího muže, pokud by ale jednání mezi ním a studiem klaply, mohl by se vzápětí nato vrhnout právě na tuhle ne úplně profláklou a v dnešní době poněkud odvážnou (hlavně stylem oblékání) hrdinku, kterou si ve filmu z roku 1968 zahrála Jane Fonda. Vzor nejen Sweeney, ale mimochodem například i Pamely Anderson.

Podle serveru Deadline jednají o napsání scénáře Jane Goldman a Honey Ross. Původní klasika od režiséra Rogera Vadima se každopádně odehrávala ve 41. století a byla to taková odlehčená komedie, v níž se hlavní hrdinka – astronautka ze Země, stane obětí různých nehod, zatímco se snaží zastavit zlého vědce, který hrozí, že do galaxie vrátí, ehm, zlo. Jestli se bude nová verze držet originálu, nebo se vydá trochu mainstreamovějším směrem, toť otázka.

Jinak Wrighta ke Sweeney teď pojí právě i jeho současý projekt The Running Man, kde si hlavní roli zahraje Glen Powell, jenž má za sebou čerstvě romantického protějška právě k Sydney ve filmu S tebou nikdy. Oba už se mimochodem nechali slyšet, že by si rádi někdy znovu v něčem spolu zahráli. Co se Sweeney týče, tu příště uvidíme ve snímku Eden Rona Howarda, kde se objeví po boku Any de Armas, Vanessy Kirby nebo Juda Lawa. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace