Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live #223 o Kaskadérovi a opicích a Trainspotting na Herohero


ikona
Mr. Hlad
city hunterdanny boyledavid leitchemily bluntewan mcgregorfall guyheroherokingdom of the planet of the apesmoviezone livemz liveryan goslingtrainspotting
Gosling, opičáci, zabijáci a Trainspotting na Herohero 

Pokud jste se ve středu těšili na nové MovieZone Live, tak se ještě jednou omlouváme, že jste se ho nedočkali. MovieZone Live s pořadovým číslem 223 se nakonec kvůli technickým problémům točilo až ve čtvrtek, ale naštěstí je už online všude, kde jste zvyklí, takže pokud jste to nezvládli naživo v alternativní termín, můžete to teď dohnat. 

V novém MZ Live probíráme akční pecku Kaskadér, drsné Boy Kills World, povedené Království Planeta opic, romantiku Představa o tobě, pavoučí Havěť nebo komorní drama Všichni moji cizinci a došlo i na třicítku vašich dotazů. 

Nové MovieZone Live najdete tradičně na Youtube a audio je k poslechu na SpotifyPodbeaniTunes nebo Google Podcast. Náš pořad můžete ohodnotit na CSFD a budeme rádi, když nás podpoříte na Herohero. Tam nám můžete do MZ Live pokládat dotazy a hlavně se dostanete o několik týdnů dřív než ostatní k našim dalším videím. 

Už teď na Herohero najdete MZ Live Speciál o oscarové klasice Miloše Formana Amadeus a úplně čerstvě i MZ Live Speciál o kultovní jízdě Dannyho Boylea Trainspotting

Pusťte si i naše další videa

Epochální MovieZone Live #222 z Civalovy chaty

Řezník Marty Pohl u Civala na pivu

MovieZone Live Speciál: Živý terč

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace