Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nekompromisní a šílené MZ Live z Civalovy chaty, Filmy v síti a Amadeus na Herohero


ikona
Mr. Hlad
amadeusfilmy v sítiheroheromiloš formanmoviezone livemz livemz live speciálrychlejší než smrt
Oblíbené filmy našeho dětství v Live z Civalovy chaty a legendární Amadeus na Herohero  

Tentokrát to máme solidně nabušené, na Youtube vás čekají dvě videa a dohromady přes tři hodiny materiálu, na Herohero se nám taky urodilo, takže jdeme na to. Venku jsou Filmy v síti na květen, ve kterých vám zkusíme doporučit… těžko říct co. Ono se toho moc neurodilo, respektive neurodí. Máme tu návrat Bridgertonových nebo Atlas s Jennifer Lopez v obřím robotovi, ale jinak je to bída. 

V každém případě Filmy v síti si můžete pustit na Youtube a audio najdete na SpotifyPodbean, iTunes nebo Google Podcast

Hlavním lákadlem je však tentokrát MovieZone Live s pořadovým číslem 222, které není úplně live, takže tentokrát bez dotazů, ale ono to jinak nešlo. Po roce jsme totiž natáčeli u Civala na chalupě, sešli jsme se v téměř kompletní sestavě a řešili filmy našeho dětství, oblíbené herce a herečky nebo filmy, na něž jsme schopni koukat celá rodina. A taky jestli je Rebel Moon lepší než Vesničko má středisková nebo koho TedGeorge obsluhoval v hotelu. 

MovieZone Live si můžete pustit na Youtube a do uší pak na SpotifyPodbeaniTunes nebo Google Podcast. Také ho můžete ohodnotit na CSFD. Krom toho budeme i rádi, když nás podpoříte na Herohero. Dostanete za to možnost pokládat nám dotazy do MovieZone Live, ale i přístup ke všem našim videím o několik týdnů dřív, než se objeví na Youtube. A taky samozřejmě náš vděk. 

Už teď tam najdete MovieZone Live Speciál o kultovním westernu Sama Raimiho Rychlejší než smrt, ve kterém začínali vedle Sharon Stone a Genea Hackmana Russell Crowe s Leonardem DiCapriem. A čerstvě je tam pak MovieZone Live Speciál o oscarové klasice Miloše Formana Amadeus

Pusťte si i naše další videa

MovieZone vs. Miloš Forman

Jarda Kužel forever! David Novotný na Pivu u Civala

MovieZone Live Speciál: Agent bez minulosti

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace