Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

28 dní poté dostane třetí díl. A bude hvězdně obsazený


ikona
Mr. Hlad
28 days later28 years lateraaron taylor-johnsonalex garlanddanny boylejodie comerralph fiennes
Danny Boyle se vrací k hororové klasice. A přijdou i Kick-Ass nebo Voldemort.  

Danny Boyle natočil spoustu pecek a 28 dní poté se řadí mezi ty nejlepší. V tomhle postapu jako jeden z prvních filmařů naučil zombíky (i když o zombíky vlastně moc nešlo) běhat, představil světu Cilliana Murphyho a zavedl diváky do mrazivě vylidněného Londýna. Dvojka 28 týdnů poté byla taky fajn, komerčně ale nešlo o žádný zázrak, a tak jsme dlouhé roky brali informace o třetím díle trošku s rezervou. Jenže se ho fakt dočkáme. 

Už dlouho se mluví o tom, že trojka ponese název 28 Years Later, což naznačuje, že se nedočkáme návratu starých známých, kteří přežili, a vlastně ani nevíme, v jakém světě se bude příběh odehrávat a o čem by měl být. Konec dvojky s návštěvou Paříže moc optimismu nevzbuzoval. V každém případě Danny Boyle a scenárista Alex Garland, jenž momentálně boduje v kinech s Občanskou válkou, zlákali před kameru zajímavá jména. 

Dorazí Aaron Taylor-Johnson, kterého teď můžete čerstvě okouknout v Kaskadérovi (a rozhodně byste to měli udělat), sakra šikovná Jodie Comer a veterán Ralph Fiennes. Hodně slušná sestava. Koho ztvární a jak dlouho si je na plátně užijeme, zatím nikdo netuší. Ale možná, že i víc než jen jednou. Alex Garland totiž návrat k sérii pojímá dost velkolepě a píše celou trilogii, přičemž druhý díl by se měl začít točit hned po 28 Weeks Later, místo Boyla však usedne na režijní sesli Nia DaCosta. A snad si napraví reputaci po Marvels a potvrdí, že za mizerné kvality téhle komiksovky zase až tak úplně nemohla. 

---

Vytáhni v hospodě: K prvnímu filmu bylo natočeno několik alternativních konců. V tom jednom Jim Cilliana Murphyho umře, když ho zastřelí, v dalším zjistí, že se mu všechno zdálo. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace