Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Margot Robbie jako další superhrdinka


ikona
do_Od
AvengelynekomiksMargot RobbieOlivia WildeRob Liefeld
Na plátna míří další komiks od tvůrce Deadpoola. Avengelyne navíc dostane speciální péči. 

Tak se zdá, že Margot Robbie se brzy ocitne v botách další superhrdinky, ačkoliv tentokrát o něco méně ikonické a známé. Její LuckyChap Productions se totiž dostalo k právům na adaptaci komiksové Avengelyne od Roba Liefielda, tvůrce Deadpoola. Původně na papíře béčkový projekt se nicméně rázem posouvá do první ligy, protože nyní přichází zpráva, že by si měla Robbie právě rovnou střihnout i hlavní roli. A co víc, režie by se pak měla ujmout Olivia Wilde (Šprtky to chtějí taky, To nic, drahá).

Avengelyne vypráví o andělovi, který je poslán do exilu na Zem, aby bojoval s vyslanci pekla a dalšími monstry, které trápí zdejší lidstvo. Dál se řeší nějaké to zprotivení bohům, blížící se konec světa nebo fakt, že přišla o většinu svých andělských schopností a je tak odkázána pouze na svoji nadlidskou sílu. Nezní to super originálně a komiksová historie postavy nesahá moc daleko ani hluboko, teprve nedávno dostala vlastně druhou šanci díky Image Comics. Dobrou zprávou je, že je Avengelyne bokem všeho ostatního, takže projekt nabízí poměrně velkou kreativní svobodu. Ještě lepší/zajímavější zprávou však je, že by scénář měl napsat Tony McNamara (Chudáčci, Cruella).

My bychom tedy pořád raději viděli co nejdřív dvojku Constantina, případně Robbie v roli pirátky v Pirátech z Karibiku, a možná vlastně i zpátky jako Harley, na druhou stranu herečka po Barbie strašila, že se na nějakou dobu upozadí, aby ji diváci neměli plné zuby. Tahle zpráva však naznačuje, že by tenhle její soukromý exil nemusel mít příliš dlouhé trvání. A jako chudě oděnou kositelku démonů si ji rozhodně taky necháme líbit. Zejména s tímhle kreativním týmem v pozadí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace