Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Cruise a Scarlett Johansson údajně chystají eastwoodovský akčňák


ikona
Mr. Hlad
christopher mcquarrieclint eastwoodgauntletmission impossiblescarlett johanssontom cruise
Cruise, Johansson a obrněný autobus.  

Tom Cruise je už šedesátník a i když se v akčních scénách snaží předstírat, že mu je o nějakých dvacet let míň (a obvykle mu to prochází), se sérií Mission: Impossible se hodlá brzy rozloučit. Chystaná osmička by mělo být jeho finále a loučení s Ethanem Huntem, rozhodně to nevypadá, že by to měl být i konec spolupráce s Christopherem McQuarriem. 

Držitel Oscara za scénář k Obvyklým podezřelým se vyšvihl mezi nejlepší režiséry akčních filmů současnosti, s Cruisem si evidentně sedí, protože krom několika dílů Mission: Impossible spolu pracovali i na Jacku Reacherovi a McQuarrie psal scénáře ke dvojce Top Gun, Na hraně zítřka nebo Valkýru. A teď se objevily zatím nepotvrzené drby, že by se mohli vydat ve stopách samotného Clinta Eastwooda, údajně totiž pracují na remaku jeho akčního thrilleru Železný stisk

Není to žádná klasika, ale poctivá sedmdesátková drsňárna, ve které stárnoucí polda převáží do Vegas svědkyni, kterou chce někdo hodně vidět mrtvou. A celé to končí nezapomenutelnou scénou s obrněným autobusem a armádou policajtů, u níž by se Cruise evidentně vyblbnul. Opět připomínáme, že se pořád pohybujeme v rovině drbů, ovšem ten, že by se vedle Cruise mohla objevit Scarlett Johansson, se nám rozhodně dost líbí. Tak uvidíme, další spolupráci s Cruise a McQuarrieho si v kinech dáme rádi a pokud to navíc bude ve stylu Eastwooda, tak jen dobře. 

---

Vytáhni v hospodě: Scarlett Johansson se měla objevit ve třetí Mission: Impossible, když ji ještě vyvíjel Joe Carnahan. Natáčení se ale muselo odložit a Scarlett Johansson pak už neměla čas. Údajně šlo o roli, které se nakonec ujala Keri Russell, takže bychom si jí na plátně stejně moc neužili. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace