Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live nejen o Rebel Moon, speciál o Cimrmanech a Sam Raimi na Herohero


ikona
Mr. Hlad
abigailchallanderscimrmancivil warheroheromoviezoone livemz livemz live speciálrebel moonrozpuštěný a vypuštěnýryhlejší než smrtzack snyderzendaya
Zack Snyder, Zendaya, Cimrman a westernová divočina 

Tentokrát bylo o čem si povídat a MovieZone Live s pořadovým číslem 221 je nabušené nejen obsahem, ale i sestavou. Probrali jsme druhou část velkofilmové sci-fi Zacka Snydera Rebel Moon a jen velmi těžko budete v našem hodnocení hledat slova chvály. Vrátili jsme se i k netflixovskému akčňáku Mzda za strach, podívali se na zoubek upíří hororové brutalitce Abigail, rozebrali ambiciózní Občanskou válku Alexe Garlanda, sexy Rivaly a řešili spoustu dalších zajímavých věcí. A samozřejmě jsme i odpovídali na vaše dotazy. 

MovieZone Live si můžete pustit na Youtube a audioverze najdete na SpotifyPodbeaniTunes nebo Google Podcast. Ohodnotit ho pak můžete na CSFD. A pak si pusťte nový MovieZone Live Speciál. 

V něm jsme vyslyšeli volání po větším počtu českých filmů a podívali jsme se na cimrmanovskou klasiku Rozpuštěný a vypuštěný, která je plná hvězdných herců, legendárních hlášek a typické poetiky téhle party. I tu si můžete pustit na YoutubeSpotifyPodbeaniTunes nebo Google Podcast a i MovieZone Live Speciál najdete na CSFD, kde ho můžete ohodnotit. 

Pokud byste nás pak chtěli podpořit, budeme rádi, když to uděláte na Herohero. Nejen že nás tím potěšíte, ale taky dostanete možnost pokládat nám dotazy do MovieZone Live a dostanete se s předstihem k našim videím a podcastům, které tam vycházejí o několik dní až týdnů dřív než jinde. 

Už teď na Herohero najdete MovieZone Live Speciál, ve kterém řešíme velmi osobitý western Sama Raimiho Rychlejší než smrt, ve kterém se sešli Sharon Stone, Gene Hackman, Leonardo DiCaprio nebo Russell Crowe. A také vám tam řekneme, jak si u nás můžete objednat speciál, jaký by se líbil právě vám. 

Pusťte si i naše další videa: 
MovieZone Live Speciál: Láska přes internet

Cival na pivu s Vladimirem 518

MovieZone Live Speciál: Armageddon vs. Drtivý dopad a další slavná filmová dvojčata

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace