Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve na předpremiéru akční pecky Boy Kills World


ikona
Mr. Hlad
bill skarsgardboy kills worldkino aeropředpremiérasam raimi
Bill Skarsgård vyráží na brutální cestu pomsty. Tak se přidejte.  

Akční filmy se vrací zpátky do módy. Rozhodně je ale fajn, že nová generace tvůrců zkouší i nové věci a nebojí se originality. Letos jsme tak dostali indickým stylem říznutého Opičího muže a teď jde do akce Bill Skarsgård. Hvězda hororu To to s tímhle žánrem myslí evidentně vážně a trailery na jeho novinku Boy Kills World vypadají jako lahůdková divočina. A vy si ji budete moci užít v luxusní předpremiéře. 

Boy Kills World totiž dorazí už v neděli 21. dubna v 19:30 do pražského kina Aero, takže pokud se vám nechce čekat, až tahle jízda bude mít klasickou premiéru, měli byste si na konci víkendu udělat volno. Bill Skarsgård má totiž v plánu pomstít smrt své rodiny, vykydlit famílii, která vládne svou despotickou rukou celému městu, a v neposlední řadě u toho bude i strašně cool, protože nemůže mluvit, a tak si musí poradit s vnitřním hlasem, který zní jako z Mortal Kombatu. 

Produkuje Sam Raimi, což je jistota zábavné brutality, a vedle Skarsgårda dorazí i Sharlto Copley nebo Famke Janssen. Lístky můžete kupovat tady a pokud jsou akční pecky vaším šálkem kávy, měli byste si kliknout hned. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace