Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Quentin Tarantino zrušil svůj nový film


ikona
Mr. Hlad
brad pittpaul walter hauserquentin tarantinothe movie critic
Quentin Tarantino se rozhodl svůj desátý film nenatočit.  

Quentin Tarantino už poměrně dlouho říká, že hodlá natočit jen deset filmů a pak pověsit profesi na hřebík. Nechce opustit filmový svět úplně, hodlá psát knížky a asi se dá počítat s tím, že i scénáře a snad se i věnovat produkci. Jenže teď se rozhodl svoje plány celkem zásadně změnit. A ne, bohužel to neznamená, že by začal chystat jedenáctý snímek. 

Tarantino si totiž řekl, že u desítky sice zůstane, ale s diváky se nerozloučí se svou plánovanou novinkou The Movie Critic. Ta se měla odehrávat v sedmdesátých letech a jejím hrdinou měl být filmový kritik píšící pro pornočasopis, jenže Tarantino se nakonec vrhne na něco úplně jiného. Paul Walter Hauser, který ulovil hlavní roli, asi moc radost nemá. 

Co by tou novinkou mělo být, to zatím nikdo netuší. Na druhou stranu není vyloučené, že to přeci jen nakonec bude The Movie Critic. Tarantino už totiž v minulosti jednou film zrušil, jen aby ho nakonec přeci jen natočil, situace to však byla trošku jiná. Když totiž před natáčením jeho westernu Osm hrozných unikl na internet scénář, naštvalo ho to tak moc, že oznámil, že film točit nebude. Později si to rozmyslel, ovšem jestli to dopadne podobně i s jeho dnes už vlastně nechystanou novinkou, to zjistíme časem. Možností má každopádně dost, v minulosti občas mluvil třeba o třetím Kill Billovi nebo byl spojovaný s eRkovým Star Trekem, ale je dost pravděpodobné, že přijde s něčím úplně jiným. Každopádně The Movie Critic si prozatím ze seznamu nejočekávanějších filmů klidně škrtněte. 

---

Vytáhni v hospodě: Tarantinova kniha Filmové spekulace vyšla i v češtině a je hodně fajn a spojují se v ní filmové analýzy se vzpomínáním na dětství a chození do kina. Zajímavé čtení nejen pro fandy režiséra. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace