Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér brutalit Blok 99 a Kosti a skalp brzy přijde s novým filmem


ikona
do_Od
Blok 99Kosti a skalpMichael MannrežieS. Craig ZahlerThe Big Stone Grid
Po policejním thrilleru s Melem Gibsonem chystá Zahler dva nové kousky, jeden málem točil Michael Mann. 

Zatímco někteří režiséři, jmenovitě třeba Guy Ritchie, nemají problém nasázet do kin v rámci tří let čtyři slušné filmy a bokem ještě vydat povedený seriál na Netflixu, jiní, jmenovitě bohužel třeba S. Craig Zahler, ty své projekty realizují o dost pomaleji. Důvodů je jistě spousta, tím hlavním ale budou nejspíš peníze, protože světe div se, ale studia se zrovna nepředhánějí v tom, aby financovala brutální a svérázné autorské thrillery o zkorumpovaných policistech, případně šíleně krvavé westerny plné lidské krutosti a násilí. Jo, já to taky nechápu.

Každopádně teď Zahler na svém knižním bloku sdílel přece jen nadějný update. Internetem totiž už nějakou dobu kolují fámy, že by měl konečně natočit svůj deset let starý scénář ke snímku The Big Stone Grid, jenž měl původně málem točit Michael Mann, než se rozhodl pro svůj hackerský thriller Blackhat s Chrisem Hemsworthem.

The Big Stone Grid každopádně vypráví o dvou zatvrzelých policistech, kteří odhalí děsivou vyděračskou sektu z podsvětí New Yorku, tedy přesně ten typ příběhu, jaký chceme v rukou Zahlera vidět. Režisér nicméně upozornil, že zatímco tento scénář skutečně nabízí znovu studiím a chystá ho jako svůj v pořadí již pátý film, před ním ještě hodlá natočit něco jiného. Co?

To už Zahler fandům neřekl, vlastně je kolem toho dost tajno, momentálně tedy není jasný ani jaký žánr by to měl být. Tak či tak se zdá, že Zahler nelení a po delší pauze se pomalu ale jistě schyluje k jeho návratu. A upřímně, momentálně bychom vzali od tohoto tvůrce zavděk doslova čímkoli.

- - -

Vytáhni v hospodě: Pokud to náhodou ještě někdo neví, Zahler je v prvé řadě vynikající spisovatel, od něhož můžeme vřele doporučit romány Congregation of Jackals, Wraiths of the Broken Land, nebo jednu z mála do češtiny přeložených knih Špinavý kšefty na North Ganson Street.

 

A pokud vás zajímá, jaké jiné akční filmy to letos stihnou do kin a na stream, pusťte si vyčerpávající přehled Mr. Hlada s Imfem:

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace