Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Forresta Gumpa. Už dnes!


ikona
Mr. Hlad
forrest gumpkino aeropopkulturní milníkyrobert zemeckisrobin wrighttom hanks
Oscarový Tom Hanks v jednom z nejlepších filmů všech dob dorazí do Aera.  

Jmenuje se Forrest. Forrest Gump. A v pondělí 15. dubna přijde do Aera. Tuhle klasiku, která se pravidelně objevuje hodně vysoko v žebříčcích nejlepších filmů všech dob, si tam vpálíme už dnes ve 20:30 v rámci Popkulturních milníků podle MovieZone. Velkolepá procházka polovinou dvacátého století s prosťáčkem, který byl u všeho, co tehdy rezonovalo Amerikou, stojí za to, abyste si ji připomněli na velkém plátně bez ohledu na to, kolikrát jste ji viděli. Tahle pecka totiž funguje vždycky. 

Robert Zemeckis dal před třiceti lety životní roli Tomu Hanksovi, který tu exceluje vedle neméně dobré Robin Wright nebo Garyho Sinise. Forrest Gump perfektně vyvažuje dojímání a humor vypráví strhující příběh malého člověka, jenž stál u velkých dějin. Krom toho byl i nenápadnou trikovou revolucí, skvělou smutnou romancí a dokázal na Oscarech porazit Vykoupení z věznice Shawshank nebo Tarantinovo Pulp Fiction. Jestli tohle není filmová legenda, tak už vážně nevíme, co by jí mělo být. Takže vyrazte do Aera za Forrestem! Lístky kupujte tady

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace