Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #763 o Falloutu a Občanské válce


ikona
do_Od
Alex GarlandConanFalloutHenry CavillObčanská válkavíkendový výplach
Kolik easter eggů je v novém Falloutu, kdo se čerstvě postaral o nejlepší epizodu Hot Ones a jak dobrou má Kirsten Dunst paměť? 

Jeden výplach, s dovolením.

Herní reklama týdne

Herním hitem konce zimy/nástupu jara se nakonec nestal nový Sebevražedný oddíl ani nic jiného, ale nenápadná malá co-op akční řežba Helldivers 2, která je především skvělou poctou kultovnímu sci-fi Hvězdná pěchota. No a protože marketing mají zjevně pánové a dámy ze studia Arrowhead skvěle zmáknutý, namíchali nám nedávno i jeden menší trailer odkazující na jeden nepovedený akční snímek z roku 2014. Schválně, jestli z téhle ukázky poznáte, o co se jedná.

Detaily týdne

Streamovací službu od Amazonu v těchto dnech ovládla seriálová novinka od tvůrců Westworldu Jonathana Nolana a Lisy Joy Fallout, která je adaptací stejnojmenné legendární herní série. Já už to celé sjel a můžu jenom vřele doporučit, každopádně pokud vás zajímá, co všechno za easter eggy do seriálu tvůrci (kteří předlohu očividně pochopili na 100 %) procpali, mrkněte na video níže.

Otázky týdne

A u Falloutu ještě chvíli zůstaneme. Sympatická trojice hlavních představitelů Ella Purnell, Walton král Goggins a Aaron Moten teď totiž pro Wired zodpovídali na nejvyhledávanější otázky, a jako vždy z toho vypadlo docela povedené video.

Rozhovor týdne

Alex Garland v těchto dnech horko těžko promuje svůj nejnovější (a snad ne poslední) film Občanská válka, která v Americe vytváří docela solidní vlny. Minimálně co se debat týče. My snímek uvidíme už v pondělí, mezitím si ale můžete poslechnout samotného režiséra v jednom z těch lépe vedených rozhovorů, co vlastně k filmu říká, za jakým účelem ho natočil, a proč má nejspíš řada lidí stále mylné předpoklady o tom, co vlastně snímek doopravdy přináší.

Conan týdne

Co se stane, když pozvete Conana do Hot Ones? Dostanete zřejmě tu nejlepší epizodu pořadu s pálivými křídly a ještě pálivějšími otázkami, jaká kdy vznikla. Nevěříte? Přesvědčte se sami...

Vysvětlení týdne

Zahraje si Linda Hamilton ještě někdy v Terminátorovi? Pravděpodobně ne, protože poslední Terminátor s ní dopadl z hlediska tržeb v podstatě úplně stejně, jako ty nezdařilé pokusy předtím. A odmítá to koneckonců i ona sama, její vyjádření si můžete přečíst tady. Nicméně nebojte, do důchodu rozhodně ještě nemíří a můžeme se na ni těšit v poslední řadě Stranger Things. 

Cavill týdne

S příchodem nového snímku Guye Ritchieho do kin (o kterém byste ale jinak nejspíš vůbec nevěděli, protože má nulovou kampaň) se konečně vrací do světla reflektorů taky Henry Cavill, a jak dokazuje následující rozhovor (mimo jiné třeba o Warhammer), měl by tam být mnohem, mnohem častěji. 

AI trailer týdne

Různé AI formáty hraných Simpsonů apod., už jste asi na Facebooku nebo Instagramu viděli mnohokrát, teď se každopádně jeden takový objevil i na YouTube, kde je lehce rozpohybovaný a ukazuje doslova naše milované hvězdy osmdesátek v rolích slavných superhrdinů z Avengers. Docela by mě zajímalo, jestli se tu najde víc lidí, které něco takového nadchne, nebo těch, které to akorát znechutí. 

Hlášky týdne

Jakou mají filmové hvězdy paměť? Zpravidla vynikající, protože si doslova vydělávají miliony tím, že si pamatují několik řádků dialogů. Jenže jak moc jim z těch dialogů po letech zůstane v hlavě? Obrázek si nyní můžete udělat třeba na příkladu Kirsten Dunst, kterou takto otestoval server Variety.

Duel týdne

Minule se vás kolega Mr. Hlad ptal, v jakém filmu je nejlepší dětský záporák. Kupodivu každý přišel s jiným tipem, inspirovat se tak můžete v diskuzi.

Dneska se podíváme na soundtracky. Včera jsme tu měli téma nejlepší soundtracky Hanse Zimmera, mě by teď zajímalo, jaký český film má podle vás nejlepší soundtrack a proč. Název filmu pište do předmětu a v textu se klasicky rozepište. A ano, počítají se i ty písničkové, nejen orchestrální.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (32)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace