Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Záznam MovieZone Live #220, speciál o bondovce Moonraker a Cimrman na HeroHero


ikona
Mr. Hlad
ghostbustersgodzillakongmonkey manmoviezone livemz live
Titáni, duchové s spousta bobrů 

Tenhle týden je to doopravdy výživné, čeká vás nové Live, vyšel i další MovieZone Live Speciál a jeden nový najdete na Herohero, takže nebudeme zdržovat a jdeme na to. MovieZone Live s pořadovým číslem 220 je plné monster, duchů a bobrů. Podíváme se na zoubek epické řežbě Godzilla x Kong: Nové impérium, probereme si nové Krotitele duchů, zkusíme vás nalákat na osobitou pecku Stovky bobrů, akčňák Opičí muž a podíváme se třeba i na pejskařský sequel Gump – Jsme dvojka. A samozřejmě jsme odpovídali i na dotazy. 

MovieZone Live si můžete tradičně pustit na Youtube, audioverze pak najdete na SpotifyPodbeaniTunes nebo Google Podcast. Ohodnotit nás můžete na CSFD. A pak si pustit další naši novinku. Třeba MovieZone Live Speciál. 

V něm jsme se podívali na zoubek bondovce Moonraker, ve které se agent 007 vydá do vesmíru. Bond tehdy musel reagovat na Hvězdné války, spolupracoval s Francouzi a vůbec to byla docela legrace. Moonrakera si můžete pustit na Youtube a audio na SpotifyPodbeaniTunes nebo Google Podcast. A i náš speciál můžete ohodnotit na CSFD

Budeme také rádi, když nás podpoříte na Herohero. Nám to udělá radost a vy za to dostanete možnost pokládat nám otázky do MovieZone Live a dostanete se s předstihem k našim videím. 

Už teď tam najdete MovieZone Live Speciál o klasice Sergia Leoneho Tenkrát v Americe a čerstvě o MZ Live Speciál o kultovní cimrmanovské komedii Rozpuštěný a vypuštěný. Tak si je užijte. 

Pusťte si i naše další videa. 

Na pivu s Civalem #21: Vyšehrad, Poslední závod, Šarlatán a vedoucí produkce Filip Brouk

MovieZone Live Speciál: Agent bez minulosti

MZ Mini Live: Tajnosti Mr. Hlada

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace