Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Třetí Avatar a nová Frankensteinova nevěsta


ikona
Mr. Hlad
avatarchristian baleedenjames cameronjoel kinnamanna obzoruron howardsydney sweeneythe bridezlatovláska
Christian Bale jako zrůda, Ron Howard v ráji, Kevin Smith v kině a třetí modrásci od Camerona 

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy dvakrát do měsíce. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V komedii Kevina Smithe zasazené do osmdesátých let 4:30 Movie se parta dospívajících kámošů vydá do kina. A tentokrát s nimi vyrazí i holka. Zlatovláska bude nová adaptace klasické pohádky o Jiříkovi, který mluví se zvířaty a hledá princeznu se zlatými vlasy. 

The Bride se Christian Bale promění ve Frankensteinovo monstrum a šílený doktor mu bude vyrábět nevěstu. V hororu Fear Below se parta potápěčů střetne uprostřed řeky se zatoulaným žralokem. 

Joel Kinnaman bude v thrilleru Ice Fall hledat uprostřed divočiny ztracené letadlo a miliony dolarů. V Avatar 3 se vrátíme na planetu Pandora a seznámíme se s domorodým kmenem, který není úplně přátelský. 

Brandon Routh se ve sci-fi thrilleru Ick potká se starou láskou, zjistí, že má možná dceru a ještě se bude muset popasovat s mimozemskou invazí. V dramatu Nuremberg si Russell Crowe zahraje  Hermanna Göringa. 

V thrilleru Eden vyšle Ron Howard Judea Law, Vanessu Kirby, Sydney Sweeney a Anu de Armas na Galapágy hledat ráj na Zemi. Ve sci-fi komedii O Horizon zjistí mladá vědkyně, že komunikovat s mrtvým otcem možná nebyl úplně dobrý nápad. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace