Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Hardy v drsné krimi od režiséra Raidu dorazí už letos


ikona
Jokolo
forest whitakergareth evanshavocnetflixthe raidtom hardy
Odklady končí.  

V roce 2011 prokopl Gareth Evans snímkem The Raid obří díru do světa akčních filmů. Velšský režisér svým teprve třetím celovečerákem stvořil kult, na nějž se mu povedeně podařilo navázat sequelem o tři roky později. Naposledy nám pak přinesl film Apostle v roce 2018, od té doby se zaháčkoval u povedeného seriálu Gangs of London a na další plnohodnotný akční biják jsme od něj museli čekat. Letos by snad netrpělivé vyčkávání mělo skončit, neboť po letech odkladů a přetáček by během podzimu měl na Netlflix dorazit jeho další flák Havoc.

V říjnu roku 2021 bylo oznámeno, že natáčení snímku skončilo. Loni se ale kamery znovu rozjely kvůli přetáčkám a nebylo tak vůbec jasné, kdy film dorazí. Evans se na svých sociálních sítích vyjadřoval tak, že si na filmu dává opravdu záležet a tráví spoustu času ve střižně. Jinak ale důvody odkladů nebyly vůbec zřejmé. Teď se však zdá, že fandové akčních bijáků můžou opravdu mlsně očekávat konec roku. Je možné, že by se film mohl ohřát na plátnech během zářijového festivalu v Torontu, Havoc ale klidně může dorazit rovnou na stream. Vzhledem k zasazení děje filmu okolo Vánoc navíc můžeme čekat, že letošní slot je nasnadě a další odklady nás už nečekají. 

Herecká sestava dál čítá Foresta Whitakera, Timothy Olyphanta nebo Luise Guzmana, můžeme tak čekat, že kromě krve na nás z obrazovek bude stříkat i obří dávka charismatu. Hardy si v Havocu má zahrát detektiva, jenž musí po nepovedeném drogovém kšeftu zachránit synáčka vlivného politika a probít se skrz podsvětí nařachané kriminálníky. Látka pro Evanse i Hardyho zcela ideální. O nářezové bitky tak jistě nebude nouze a spousta z nás se už teď nemůže dočkat, až u stromečku zasvítí červené eNko a vánoční svátky budou zkrášleny fajn akční režbou. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Evans první Raid původně zamýšlel jako vězeňské drama. Na to ale neměl peníze, tak film narval do jednoho paneláku. Nadšení producenti mu pak dopřáli vyšší rozpočet a vysněné vězeňské prostředí pro druhý díl. 

 

Mrkněte i na naši Encyklopedii akčního filmu o CGI v akčních bijácích.

 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace