Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #762 o Batmanovi a Jumanji


ikona
Mr. Hlad
batmanchristopher nolanjohn carpenterjumanjimichael j. foxstarej a novejvíkendový výplach
Jak mohla vypadat hra s Nolanovým Batmanem? Kde můžete slyšet Civala a Tomáše Baldýnského? A jak moc nebezpečné je Jumanji?  

Jarní výplach

Podcast týdne
Pokud vám nestačí naše filmové podcasty, máme pro vás řešení. Cival totiž spojil síly s legendárním Tomášem Baldýnským z Odvážných palců a Premiere a výsledkem je podcast Novej & starej, kde budou jednou za dva týdny řešit jeden nový a jeden starý film. Tak si to užijte.  

Audio týdne
Andrew Garfield se jako Spider-Man už asi vážně nevrátí, ale to neznamená, že nemá jiné zajímavé projekty. A vůbec nemusí být v Hollywoodu. Načetl totiž audio adaptaci klasiky 1984 a pomůžou mu s tím třeba i Andrew Scott, Cynthia Erivo a Tom Hardy jako Velký bratr. A už je to venku

Reklama týdne
OK, tohle už je sice nějakou dobu venku, ale je to tak pěkná reklama, že ji sem prostě nacpat chceme. Penélope Cruz a Brad Pitt se sešli v reklamě na Chanel a zároveň poctě filmu Muž a žena.

Konec důchodu týdne
Michael J. Fox je dlouho a ošklivě nemocný. Tak moc, že musel skončit s prací, ale když už se někde objeví, jeho charisma pořád funguje a je to i dnes stejný sympaťák jako před lety. Herecký důchod oznámil už dávno, teď ale v jednom z rozhovorů řekl, že pokud by mu přistála na stole zajímavá nabídka a role, která by počítala s tím, že trpí Parkinsonovou chorobou, tak by do toho prý možná šel. Tak uvidíme. 

Album týdne
John Carpenter už se režii moc nevěnuje. Místo toho se soustředí na muziku a vypadá to, že ho to pořád baví. Jinak by asi nevydával nové CD, které pojmenoval kouzelně My Name is Death. 

Triky týdne
Sněžné bratrstvo byla jedna z nejlepších netflixáren loňského roku. Drsný příběh skupiny sportovců, s nimiž spadlo letadlo v Andách a oni si museli sáhnout na samé dno, aby přežili, natočil J.A. Bayona, režisér, který to umí s triky a miniaturami. Což potvrdí i video z natáčení. 

Panenka týdne
Máte přebytečných 500 dolarů a fakt divné zájmy? Kupte si M3GAN, divnou robotickou panenku z loňského stejnojmenného hororu. Předobjednávky jsou rozjeté už teď a replika bude v poměru 1:1 vůči té filmové. Takže ji můžete schovat do skříně a vyděsit zbytek rodiny. 

Batman týdne
Batmanovské hry byly jednu dobu hodně dobré. Arkham Asylum a Arkham City byly pecky, ty další už trošilinku slabší, až příšerné. Takový je život. A k životu patří i zklamání, třeba z toho, že se kutila hra s Batmanem zasazená do světa filmů Christophera Nolana. A že nikdy nevyšla. 

Deskovka týdne
Deskovky jsou fajn, ale musí se s nimi opatrně. Třeba takové Jumanji může člověku solidně zkomplikovat příjemný večer. A některým fanouškům, jako třeba Kristen Wiig, může vlézt solidně na palici. 

Duel týdne
Minule se vás KarelR ptal, jaké karetní hry ideálně s filmovou tématikou hrajete. Pár tipů na kartičky ze světa Star Wars, Pána prstenů nebo Arkham Horror. 

My se dnes vrátíme zpátky k filmu. V kinech je nový Omen, blíží se upíř Abigail, takže by nás zajímalo, v jakém filmu je nejlepší dětský záporák. A nemusíte se omezovat jen na horory. Názvy filmů pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace